fight

1.3K 74 14
                                    

Chapter 03

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Chapter 03

- Ξέρω ότι έχετε προπόνηση οι καινούριοι αλλά μαζευτείτε να δείτε τι θα κάνετε κάθε Παρασκευή μετά την κανονική προπόνηση είπε το ανοιχτόχρωμο παιδί που της έπαιρνε πριν τα στοιχεία της και ανέβηκε στο μεγάλο ρινγκ .

- Σήμερα θα κάνουμε κάτι που λέγεται σπαρινγκ . Μάχη μεταξύ μας . Θα παίξετε με εμάς τους προπονητές . Εμείς δεν θα βαράμε μόνο εσείς θα επιτρέπεται να κάνετε επαφή με εμάς .
Είπε ένα άλλο μελαμψό ψηλό αγόρι , χτυπώντας δύο γάντια που φορούσε .

- Επιτρέπεται να παίξουν μόνο οι αρχάριοι που κάνουν καιρό μάθημα ή αυτοί που έχουν έρθει από άλλη σχολή είπε ο Λίο μπαίνοντας μέσα στο ρινγκ και κοίταξε την Μάσα.

- Θα παίξεις η κωλονεις μην τις φας ; Την ρώτησε ο Τζέικ και γέλασε .

- Ο εννοείται θα παίξω είπε η Μάσα και πήγε πιο κοντά στο ρινγκ .

- Έχει μόνο 10 ζευγάρια γάντια όσοι πιστεύουν ότι είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν και θέλουν να πάνε στον Ζακ να τους βάλει γάντια και μπανταζ .
Είπε πάλι το ανοιχτόχρωμο αγόρι και φόρεσε ένα ειδικό προστατευτικό γύρω από την μέση του .

Η Μάσα πήγε στην σειρά που είχαν σχηματίσει 6 άτομα και στάθηκε τελευταία από πίσω τους.

Ο Λίο και άλλα τρία αγόρια μαζί με τον Ζακ πήραν τα ζευγάρια γάντια και τα πανταζ και πέρασαν από κάθε αρχάριο να τα φορέσουν .

- Χέρια είπε μια φωνή στην μάσα και εκείνη σήκωσε το κεφάλι της για να δει έναν Λίο να την περιμένει με μια λωρίδα ύφασμα στο χέρι .

Σήκωσε το χέρι της και το έφερε μπροστά στην μούρη του καθώς ήξερε πως δεν μπορούσε να αντιδράσει με όλους τους υπόλοιπους γύρω τους .

Αυτός με φανερά νευριασμένος ύφος άρχισε να δένει προσεχτικά τα χέρια της ξεκινώντας από τον καρπό της και φτάνοντας μέχρι την αρχή των δακτύλων τις.

teasing me [ Book 1]Where stories live. Discover now