he is teasing me ...

1.3K 52 8
                                    

   

Chapter 14

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Chapter 14


Πέρασε σιγά σιγά γύρω από τον κορμό της της μικρή κίτρινη ζώνη του αερίου φόρεμά της . Τα χέρια τις όπως και τα πόδια τις, ένιωθε να τρέμουν και μόνο στην ανάμνηση το τι είχε γίνει πριν λίγα λεπτά , σε αυτό το δωμάτιο.

    Κοίταξε τον εαυτό της στον καθρέφτη της συρταριερας και έπιασε το πρόσωπο της . Τα μάγουλα της ήταν κόκκινα και έκαιγαν . Λίγος ιδρώτας έσταζε στο μέτωπο της και τον σκούπισε με το χέρι της .

   Έβλεπε το σώμα της στον καθρέφτη. Πόσο ευάλωτη είχε γίνει σε κάθε του άγγιγμα χωρίς να αντισταθεί . Πώς άφησε το κορμί της να τρέμει για κάποιον που ήξερε μόνο λίγες μέρες .

   Είχε αρχίσει να καταλαβαίνει πως ο ερχομός της σε αυτό το μέρος ήταν πολύ κακή ιδέα .

   Άφησε κάτω τα φριζαρισμενα μαλλιά τις και τα χτένισε απαλά με τα δάκτυλα τις.

- Φφφφ...πολύ χαζή είσαι Μάσα . Тупая
Тупая Маша![τουπαγια Μάσα]( Χαζή Μάσα) , είπε και χτύπησε απαλά το κούτελο της .

   Πήρε μια βαθιά ανάσα και βγήκε από το δωμάτιο αφήνοντας την πετσέτα της στο δικό της δωμάτιο. Κατέβηκε την μεγάλη ξύλινη σκάλα και είδε όλη την οικογένεια να κάθεται κάτω στο σαλόνι .

- Γεια ...είπε αμήχανα και έκανε νεύμα με το χέρι της σε όλους τους .

   Η Σόφι που καθόταν στον μεγάλο καναπέ με τον Άντριου της έριξε ένα μεγάλο χαμόγελο , ενώ η κυρία Μαίρη απλά είπε ένα ξερό γεια χωρίς να την κοιτάξει..

teasing me [ Book 1]Where stories live. Discover now