stupid!!

882 49 5
                                    

Chapter 22

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Chapter 22

-

Είσαι ηλίθια ; Ρώτησε η Άννι και κοπανησε τα χέρια της στο τραπεζάκι του καφέ

- Μα τι έκανα πάλι ; Ρώτησε νευριασμένη και θιγμένη η Μάσα και μουτρωσε.

- Τι τι έκανες ρε ; Να τον πηδήξεις λέγαμε όχι να κολλήσεις μαζί του . Έστω να ξεκολλήσεις από τον άλλον αλλά εσύ κυριολεκτικά εχεις κολλήσει . Δεν μπορεί απλά έμεινες μακριά από αρσενικό για αρκετό καιρό αυτό είναι . Σου λείπει αυτό. Άρχισε να ωρύεται η Άννι στο μπαλκόνι και να μιλάει μόνη της .

- Αχ Άννι απλά μια φορά να είσαι χαρούμενη για αυτά που κάνω ....είπε απελπισμένη η Μάσα και έριξε το κεφάλι της πίσω .

- Δεν θέλω να ξανά κολλήσεις . Άσε που δεν νομίζω ο μπαμπακας σου να τον εγκρίνει. Είπε η Άννι και έκατσε στην καρέκλα της να ανάψει ένα τσιγάρο .

- Δεν ξέρω ρε Άννι ...εχθές δεν κάναμε τίποτα απλά είδα μια πλευρά...που δεν την έχω ξανά δει ...είπε η Μάσα σκεπτόμενη τα χθεσινά .

- Τι εννοείς; Την ρώτησε η Άννι και έκανε μια τζούρα.

- Τι εννοώ ... νόμιζα ότι ήταν ένας μαλακας , πλουσιόπαιδο χωρίς τρόπους. Όχι ότι δεν είναι άλλα ....δεν πήρε τα βασικά στοιχεία που έπρεπε να πάρει ένα αγόρι από την μητέρα του και τον πατέρα του.

- Μεγάλωσε σαν να ήταν αυτός μαμά . Δεν είχε κανέναν να τον πάρει αγκαλιά το βράδυ , να του πει ότι όλα θα πάνε καλά .

- Και εχθές όταν μιλούσε σε εμένα ...ήταν...ήταν...τόσο ευαίσθητος τόσο γλυκός και χρειαζόταν μια αγκαλιά και του την έδωσα ....αχ δεν μπορείς να φανταστείς . Έλεγε η Μάσα πιάνοντας το στήθος της . Τα μάτια της γυαλιζαν όταν αναφερόταν σε αυτόν .

- Νομίζω αρχίζω και κολλάω μόνο και μόνο επειδή είδα την ευαίσθητη πλευρά του . Είπε η Μάσα έτοιμη να κλάψει.

teasing me [ Book 1]Where stories live. Discover now