0.9

685 61 44
                                    

Hayatım lanet bir oyunmuş gibi hissetmekten yoruldum.

Jungkook'dan...

"Jungkook." başımı göğsümde yatan güzel kadına çevirdim.

"Efendim güzelim?" gülümsedi ve konuşmaya başladı.

"Jungkook... Biliyorsun ömrüm kısacık kald-

"Lisa bu konu hakkında konuşmak istemiyorum." kaşlarını çattı. Ama gerçekten bu konuyu duyunca kalbim ağrıyordu.

"Jungkook, gerçekten konuşmamız gerekiyor sevgilim. Bu benim canımı acıtmıyor ki artık. Mutluyum çünkü. Her neyse... Jungkook ben gidince senden istediğim şeyler var. Birincisi kendini çok kaybetmeyeceksin. Cenazede kızlara destek olacaksın. Kendini alkole veya başka zararlı şeylere kaptırmayacaksın. Sağlıklı olacaksın. Sonra kızlar sana ve arkadaşlarına emanet. Gözüm arkada kalmayacak. Sonra ise bir kız bulmalısın Kook. Öyle bir kız olmalı ki bizim aşkımıza saygı duymalı ve sana destek vermeli seni iyileştirmeli bu kız. Ama sevmelisin o kızı. Sevmeyeceksen onun hayatını karartma sakın. Birlikte benim mezarıma gelin sürekli. Mezarıma hep çiçekler bırakın tamam mı? Son olarak da gelecekteki karın da kabul ederse kızınıza Lisa ismini verin. Ama sonunun benim gibi olmasını istemiyorsanız mezarımdaki çiçekleri soldurmamalısınız. Ben gittikten sonra mutlu ol Kookie. En büyük dileğim bu sevgilim..."

Ağlıyordu,
ağlıyordum...

Zorla konuştum. "Lisa ben dayanamam sensiz sevgilim. Beni bırakma..."

"Jungkook, hadi uyuyalım sevgilim. Sabah her şey güzel olacak..."

"Umarım güzelim..."

🌻🌙💫

Aklımda bir şey var ve onu yaparsam hem benim hem sizin gönlünüz olur. Ama biraz daha planlamam gerekiyor bunu. Ayrıca medyadaki şarkıyı tesadüfen bölümü yazarken dinliyordum ve sözlerinin bölümle uyumlu olduğunu fark ettim. *-*

Yelly🍷

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yelly🍷

flowers, liskookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin