true girl-special episode

682 58 70
                                    

Kırık kalpler her zaman birbirini bulur ve tamamlarlar.

Jeongguk'dan...

Buldum Lisa'm...

Dediğin kızı buldum. İsmi Yerim. O da benim gibi. Bizim gibi hatta.

Yerim de sevgilisini kaybetmiş. Ama onlar bizim kadar şanslı değillermiş. Hiç itiraf etmemişler sevgilerini. Jonghyun öldükten sonra öğrenmiş Yerim. Jonghyun intihar etmiş. Okulda zorbalık görüyormuş hep. Yerim kaç kere müdahale etmiş ama hiç durmamışlar. Jonghyun da bu baskıya dayanamamış işte.

Yerim çok temiz bir kız. Bize ve benim sana olan sonsuz aşkıma saygı duyuyor. Ben de onun Jonghyun'a aşkına saygı duyuyorum. Birbirimizi anlıyoruz ve bu mükemmel bir sey... Her hafta önce senin sonra da Jonghyun'un yanına geliyoruz.

Bir de şey... Yerim dört aylık hamile. Bir kız bir erkek ikiz çocuk bekliyoruz. Düşündük ve ikinizin de isteğini gerçekleştireceğiz. Kızın adı Lalisa ve erkeğin adı Jonghyun olacak.

Yerim aynı sana benziyor. Tabiki sen gibi değil ama onun yanındayken sana olan hasretim hafifliyor. Çok nayıf, narin ve güzel bir kız. Lalisa onu tanısaydın gerçekten çok severdin.

Teşekkür ederim sevgilim. Her zaman benim için en iyisini düşündüğün için... Seni gökkuşağının sonuna kadar seviyorum Flora'm...

♥📼☀
Sizi seviyorum... Lütfen siz de Yeri'yi sevin. O mükemmel bir kız.💕

Yelly🍷♡not end, this is endless

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yelly🍷

not end, this is endless.

flowers, liskookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin