FİNAL

19.9K 270 125
                                    

Emir Hoca yanıma geldi ve dudağıma yapıştı. İttirsem de nafile. Koca cüssesini ittirmek için 40 fırın ekmek yemeliydim! Emir dudağımdan ayrılıp "Ben sensiz yapamıyorum Özge. Olmuyor. Evlen benimle" duyduğum şeyle şok geçirmiştim. "Ben 17 yaşındayım Emir saçmalama." "Kaç ay var 18 olmana?" "2 buçuk ay." "Tamam 2 ay beklerim sorun olmaz sen kabul ediyor musun teklifimi?" çok heyecanlıydı. Çok tatlıydı. "Kabul ediyorum!" dedim. Bu sefer onu öpen ben olmuştum.

2 AY SONRA
İlk başta reddetseler de sonunda ailemi ikna edebilmiştim. Evleniyordum. Hemde sevdiğim adamla! Bu süre zarfında tabiki de okulumu bitirecektim. Kapının tıklandığında "gel" çağrısında bulundum. "Özge Hanım makyajınızı yapmamız lazım." Ah evet, makyajı nasıl unuturum. Tamam deyip make up artistini gönderdim. Gelinliğimi giydim ve makyaj masama oturdum. Onca şey olmuştu,arkadaşımı kaybetmiştim. Bulut layıkını bulmuştu. Aras Komiserin tahini çıkmıştı. Onun için her ne kadar üzülsem de elimden bir şey gelmiyordu. Kalbim her zaman Emir için atmıştı. Şimdi ise onun oluyordum. Ailem biraz burun kıvırsa da gönüllerini almayı başarmıştım. İçeri Emir girdi. "Biraz müsade eder misiniz?" çalışanlar dışarı çıkmıştı. Emir yanıma gelmişti. "Prenses gibi olmuşsun. Zaten öylesin." "Emir! Beni tam hazır değilken görmemeliydin uğursuzluk getirir." Emir güldü. "Sen benim uğurumsun. Hiç bir uğursuzluk giremez aramıza." deyip elimi öptü.
"Emir." "Hıh" "Ben sana aşık oldum. Ama öyle böyle değil. Çok fena tutuldum." "Diyorsun." " Diyorum" "Hadi konuklar bizi bekler. Gidelim." "Tamam" dedim ve Emir'in koluna girdim. Büyük alkışla herkes bizi bekliyordu. Emir sandalyemi çekti bende oturdum. Nikah memuru geldiğinde herkes suspus olmuştu. "Siz Özge Altıntaş, hiçkimsenin etkisi ve baskısı altında kalmadan Emir Kaya'yı eşiniz olarak kabul ediliyor musunuz?" Emir ve ikimiz mikrofona yaklaşıp HAYIR diye bağırdık. Herkes çok şaşırmıştı ama sonra EVET diye düzelttik.

Ben Özge Kaya, evimde kocamla beraber yaşıyorum. O benim Lise öğretmenimdi. Artık ise eşim. Kalbiniz neyi uygun görüyorsa onun için atın. Kimseyi takmadan,umursamadan. Belki yaptığınız yanlıştır. Ama bu sizin için doğruysa hiç düşünmeden yapın. Sizi seven ve size değer verenle olun. Görüşmek üzere. Hoşçakalın :)


             FİNAL

SEVGİLİM BİR ÖĞRETMEN! +18 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin