[10]

4.4K 174 10
                                    

Usao sam u njenu sobu da joj donesem caj koji joj je Katina poslala i zatekao sam je na krevetu kako lezi. Njena kosa je rasuta po rozom jorganu dok su oci skopljene i usne blago razdvojene. Zvuk case koju spustim na sto je drmne te ona samo blago podigne glavu

-" Ima li mjesta?"

Pomjerila se malo te se ja bacim pored nje, a njen miris od jagode se rasiri duz sobe.

-" dobro sam te pretukla"

-" pustio sam te..."

Jesam i nisam... blago sam se igrao jer ne bih voleo da je povredim u pocetku, a kasnije sam se branio jer me je krenula posteno mlatiti. Da se nije slucajno saplela ko zna da li bi me pustila da izadjem iz iz ringa ziv i u jednom komadu.

-" Ma vazi..."

Za tren se nadjem preko nje,hvatajuci njene ruke sa svojom jednom...

-"Pustio sam te da me izudaras..."

Prisao sam joj blize.

-"i dalje stojim iza svih rijeci da si lijepa ljuta,da imas lijepe usne i da si htela da me poljubis sinoc."

-" Nikolaj"
Rekla je smireno, a na drugom prstom njezno dotaknem njene usne.

-" Neko ce uci, sklanjaj se..."

Rekla je to kroz smijeh,tiho stavljajuci doznanja da to ipak ne zeli. Kako me dodjavola dovela do toga da je toliko zelim!?
Pustim njene ruke te se svalim pored nje dok se ona okrene na stomak i nastavi da me posmatra. Kad me tako gleda u usne rado bih je poljubio.

-" sta u opste zelis Nikolaj?"

Ne znam ni sam sta zelim... ja nisam neki divan momak koji je ikad ikog voljeo, a ona je tako divna i vaspitana da bih je samo povredio. Andrea je tu jer me tako niko ne smara od porodice imam li neku... medjutim Andrea nije jedina i nisam siguran je li mi se samo svidja jer je nemam ili sam se zaljubio.

-" Kad smislis bicu tu pa javi, do tada se ne trudi da me na te prostacke fore postidis. Ne padam ja na te sarlatanke komplimente. Nemam 5 godina."

Ustala je i izasla iz sobe ostavljajuci me samog. Bolje bi bilo da je pustim na miru ona ne bi trebala da bude u mojoj blizini Aleksej bi me ubio da joj slomim srce.

《 KATJINA PERSPEKTIVA》

Izasla sam iz sobe i usla i drugu smireno udahnem i izadhnem. On me provocira i kao da zna da osjecam nesto prema njemu konstantno baca neke glupe fore. Da je hteo do sad bi me poljubio... Nista se ne desva i ja preuvelicavam stvar.

-"Katja ajde rucak je gotov"

Majka se oglasi dok ja ustanem sa poda i stanem ispred vrata.

-"Batalices ga i zaboravitim umislila si da ljubav na prvi pogled postoji i kao da ti je neko mozak uzeo. Zauzet je i poceces da se ponasas u skladu sa tim, ovo je otislo predaleko"

Izasla sam u isto vreme kao i on iz moje sobe. Kraj necu vise da budem zaludjena sa njim koji se samo sprda da mnom.

-"Zoi ce doci kod mene da prenoci... mozes da ides jer ja vise nemam obaveza"

-" Uredu, ja vas pozdravljam Andrea me cekam"

-"Pozdravi je"

Filip se ubaca, a Nikolaj klima glavom i odlazi.

SmirnovaWhere stories live. Discover now