18

1K 92 145
                                    

Selaaam. Nasılsınız kuzular. Sınavlara çalışmam lazım ama ben hala bölüm yazıyorum. Neyse iyi okumalar.

                    ~22 Haziran 2014~

Bucky, HYDRA ve S.H.I.E.L.D.'ın sırları deşifre olduğundan beri sürekli yer değiştiriyordu. Aynı zamanda hafızasındaki kayıp parçaları bulmaya çalışıyordu. Son iki hafta içerisinde üç tesisten bulabildiği kadar bilgi toplamıştı. Ayrıca tesislerde olan herkesi öldürmüştü.

Bazı anıları geri geliyordu. Köprüde o kızıl kadını gördüğünden beri anlamlandıramadığı anılar görüyordu. Bir anısında kadın hamileyken diğer bir anısında daha on beş yaşında bir çocuktu. Hatırladığı her şeyi kağıtlara not almaya başlamıştı. Hafızasının yeniden gitmesini istemiyordu. Yeterince kaos yaratmıştı. Fazlasına gerek yoktu.

Son gittiği tesiste birçok dosya bulmuştu. Hem kendisiyle alakalı hem de onunla aynı soyadı taşıyan iki kişiyle alakalı. İkisinden biriyle ikinci isimleri de aynıydı. Kendi dosyalarından okuduğu kadarıyla o çocuklar kendi çocuklarıydı. Fakat Bucky onları isimlerinden hatırlayamıyordu. Bir ihtimal fotoğraflardan tanıma olasılığı vardı.

İki çocuğunda dosyalarını karıştırıyordu. Ufak bir şey dahi olsa bulmaya çalışıyordu. Oğlanın fotoğrafını bulmuştu. En fazla on dört yaşındaydı. Bucky hatırlamaya çalışsa da çocuğu hatırlayamamıştı. Sırf bu yüzden HYDRA'dan geriye ki kaldıysa öldürecekti. Kendi çocuğunu hatırlayamıyordu. Hiçbir şey hatırlayamıyordu. Bu onu çok sinirlendiriyordu.

Derin bir nefes alıp sakinleşmeye çalıştı. Belki kızını hatırlayabilirdi. Kızın dosyalarını karıştırırken bir fotoğrafa rastladı. Kızı hatırlıyordu fakat hatırlamak istediği şekilde değil.

Yine bir görev için buzdan çıkartmışlardı seni. Görevi kısa sürede bitirmiştin. Kolay bir görevdi senin için. Seni tekrar buza koyucakları sırada birisi gelip onları durdurdu. "У него другая задача.*" dedi. Yetkililer gelip sana hedefleri gösterdi.

İkisinin de ölmesi istendi. Hedeflerin olduğu ormana geldiğinde onları koşarken gördün. Yavaşlamaşarı için sarışın kadını omzundan vurdun. Diğeri kadını bir ağacın arkasına saklamıştı. Siyah saçlı daha on beş yaşlarında olan bir kızdı. Kızın arkasından silahınla ateş edeceğin sırada kız senden önce davranıp elinden yeşil sisler çıkartarak silahını kırıp seni sersemletti.

Daha önce böyle bir şey görmemiştin. Kendini kısa sürede toparlayıp arkalarından gittin. Söylediklerine göre kadında kız da yetenikliydi. Kızın daha çok tehlikeli olduğunu söylemişlerdi. Bu yüzden hamlelerini hep kızı öldürmek için yapmıştın.

Kız arkası dönükken bıçağını saplayacakken diğer kadın kızı arkasına çekerek bıçağı kalbine saplattırmıştı. Kız kadının yere düştüğünü görünce donakalmıştı. Bu anı değerlendirerek bıçağını kızın karnına saplamıştın. Kız kendisine geldiğinde sana çok fazla karşı koyamamıştı. Sen ise çevik davranarak kızın boğazını kesip ölmesini sağlamıştın.

Kızını öldürmüştü. HYDRA yüzünden kızını öldürmüştü. Kızın yüzündeki acıyı görebilmişti. Sadece bir çocuktu. Daha küçük bir kız çocuğuydu. Oradan kaçabilseydi belki de hayatı daha iyi olabilirdi. Bucky sinirle her yeri dağıtmaya başladı.Odadaki çoğu eşyayı kırmış veya parçalamıştı. Bir süre sonra koltuğa oturup karşısına bakmaya başladı. Emindi. O orospu çocuklarını kesinlikle öldürecekti. Kızını öldürmesinde kimin payı varsa hepsini öldürecekti.

                         ~~~~~~~~~~~~~~~~

Ava'nın bebeğini doğurmasının üstünden tam bir yıl geçmişti. Pek güzel bir deneyim değildi onun için. Doğum esnasında çok fazla kan kaybetmişti. Hayatta kalmayı başaramamıştı. Fakat bebeğinin kanı hala onun vücudundayken öldüğü için tekrar hayata dönmüştü. Kızının kanı onu melez yapmıştı. Hayatta kalabilmek için bir damlada olsa kızının kanından içmişti.

The Little BallerinaWhere stories live. Discover now