15. Bölüm

5.8K 317 136
                                    

Yeni bölümleri çok hızlı yazıyorum ama okuma sayısı 70'i geçtikten sonra yayımlıyorum ^^ remuslupininkizi hikayem boyunca yanımda olduğun için teşekkür ederim :3

"Peki kimmiş Profesör?" İçimizden en çok benim heyecanlandığıma dair kalıbımı basabilirim. Profesör Dumbledore sakin ama ses tonunda bir gariplik olarak cevap verdi,

"Cho." Ne? Nasıl olurdu? Neden yaptı? Cho neden böyle bir şey yapar ki? Aklıma gelen tek cevap. Harry ile benim birlikteliğim! Harry ve daha çok benden intikam almak istemiştir. Onun gözünde şu an belkide 'Harry'yi çalan kız' olarak beliriyorumdur.

Harry'den,

Cho mu? Nasıl Cho olur? Ondan ayrılıp Hermione ile çıktığım için intikam almak istemiştir. Ama nasıl yapar? Cho böyle biri değildi. Hırs onun gözünü kör etmiş olmalı. Hermione benim birazda benim yüzümden kaçırıldı.

Benim yüzümden.

Kendimi o ismi duyduğum andan itibaren suçlu hissetmeye başladım. Hermione'yi yalnız bıraktığım için suç duyuyordum. Birde işin içine Cho girdi! Hermione'ye benim yüzümden bir şey olsaydı, kendimi asla affetmezdim.

Hışımla bahçeye çıktım ve öfke saçan gözlerle Cho'yu aramaya başladım. Hermione'nin bağırışlarını aldırmamaya çalışırken hala koşuyordum.

"Harry! Harry! Bekle!"

"Harry! Biraz sakin ol! Harry!" Onların bağırışları yüzünden bahçede bir sürü çift göz bize odaklanmıştı.

"Bu işi kendim halledeceğim!" diye bağırdığımda daha çok kişi bizi izlemeye başladı.

"Biraz sakin ol Harry! Lütfen."

"Ben pekala da sakinim zaten." Bunun gerçek olmadığını kör bir kişi bile anlardı. Evet sakin değildim. Olamazdım da zaten. Böyle bir durumda kim sakin olabilir?

"Harry, tamam konuşacağız eğer istersen sadece sen konuşursun. Fakat şimdi değil."

"Tamam. Tek konuşacağım. Hemde az sonra."

"Biraz sakinleş sevgilim." Doğru mu duyuyorum? Az önce Hermione bana 'sevgilim' dedi.

"Şimdi gerçekten anlamda sakinim." dedikten sonra Hermione'ye bakarak gülümsedim.

"Şimdi Cho'nun yanına gidiyorum." dedim ve yürümeye başladım.

"Bende geliyorum!" diye seslendi Hermione ve yanımda yürümeye başladı.

"Cho şurada, Harry." Parmağıyla gösterdiği tarafa baktığımda, Cho'nun bir kızla oturduğunu gördüm. Yanlarına gittiğimizde,

"Cho, bir dakika gelebilir misin?"

"Tabiki Harry." diyip gülümsedi.

Hermione'den,

Bu ne ikiyüzlülük? Arkamızdan o kadar iş çevir sonra gel burda gülümsemeler, rol yapmalar. Bu role devam edecek olursa, sinirden ne yapacağım belli olmaz. Biraz uzaklaştıktan sonra,

"Cho, Hermione'ye olanları duydun mu?"

"Evet." dediğinde şimdiden terlemeye başlamış olan yüzünde yapmacık bir gülümseme oluştu.

"Kimin yaptığını biliyoruz." dedi Harry ve öldürücü bakışlarını Cho'ya dikti. Ardından bende Cho'ya öfkeyle baktım ve konuştum.

"Hatta iş birliği yapan kişiyi de biliyoruz."

Kalbime Engel Olamıyorum (Harmione)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin