üÇ

548 31 12
                                    


"Bu kadar" dedi Minho, ardındansa gözlerini 3 gençte gezdirdi. "Bu kadar!" diye sesini yükseltti hafiften. 3 gençte oldukları yerden zıplayarak kalkmışlardı.

"Nasıl geçeceksiniz acaba üniversite sınavını." dedi yine Minho. Cidden merak ediyordu. Daha hangi üniversiteye bile gideceklerini bilmiyorlardı. "Bilmem" dedi kısık bir sesle Changbin. Aynı şekilde geriye kalan 2 gençte dedi aynısını. Onlarda bilmiyorlardı ne yapacaklarını. Jisung'un bahsettiği Minnoş Mahmut Amcanın bakkalında çalışırlardı en kötü. 

"Sanırım ben sanat okuluna giderim ya"

"Ne yapıcan sanat okulunu gidip salak. Yeteneğin Y si bile yok sende." diyerek çıkıştı Jisung, Changbin'in dediğine.

"Ressam olurum. İki çizik atar ünlü olurum."

"Malım dersin ona da" dedi Hyunjin, Changbin 'ne malı amq' bakışları atarken.

"İki çizik dedin ya, ben malım demek istiyorsundur o iki çizikte dedim."

"Olur vallahi ya" dedi Changbin. Bu seferde konuşan Minho olmuştu.

"Öldürürüz o zaman seni dedi." şaka manalı. Tabii bizim salak Hyunjin durur mu, ıq 4 olunca olayı anlayamıyor işte. Yazık beyinsiz sanırım.

"Hop enişte ağar ol bakalım," dedi ilk başta. Tabii bu lafı duyan Jisung alttan alttan sıçarken Changbin ise bıyık altından gülüyordu.

"Öldürme falan filan. Tamam eniştemizsin iyi güzel hoşta yani öldürmek falan, ayıp oluyor" diye tamamladı cümlesini. Jisung o an vaz geçmişti, en yakın zamanda öldürecekti kendisini, Changbin zaten salmış kendini sanki götünden gülüyor gibi gülüyordu.

"Enişte?" deyip soru soran gözler ile 3 gence baktı. Birisi mal mal etrafa bakıyor, diğeri gülmekten altına işemiş, öbürü zaten ölüm planları kuruyordu. Zaten biliyordu bu iki salak ile 4 ay dayanamayacağını.

Ardından Changbin gülmeyi kesip aralarındaki en yüksek ıq ile olayı kıvırmayı denedi "Ya biz iddiaya girdik işte Minho'ya enişte deyince Minho'nun tepkisi iyi mi olacak kötü mü diye de o yüzden. Jisung malı da kaybetti ona  şey yapıyor dimi Hyunjin." deyip içine ettiği gol şansını tekrar kazanabilmek için topu Hyunjin'e attı. Tabii ne bekliyorsa oda Hyunjin'den

"Aynen..." diyebilmişti sadece. Şaşırdık mı? Elbette hayır. Bu seferde Jisung girdi konuşmaya. Zekidir az çok en azından şu durumda hücum değil de savunma yapması gerektiğini anlamıştı, topun dışarı çıkmasını kimse istemezdi.

"Ben lavaboya gideceğim" dedi ve ayağa kalktı o sırada "Hyunjin bana eşlik eder misin?" demeyi de unutmadı tabii. Hyunjin'de yazık olan bitenden haberi yoktu. "Tamam" dedi ve Jisung'un peşinden gitti.

💀💀💀

"Neden hala gelemediler?" saatlerdir bekledikleri iki mal hala gelememişti. "Ben bi mesaj atayım." dedi ve elini telefonuna götürdü Changbin. Minho ise önündeki testi çözüyordu o sıra. 

Bir anda Changbin'in "ananı" demesi ile kafasını test kitabından kaldırdı ve Changbin'e baktı.

Çene & Han Nehri

Han Nehri
Hyunjin'in ölmesi için dua zinciri lütfen
Neyse biz gelmicez
belki ben yarın gelirim
ama Hyunjin'den emin değilim
bir saniye bir şey diyor
çenesi yamuldu da

Han Nehri
Belamı sikti amq
diyor
her neyse
söyle benim mükemmel kedi kostümü giydirip  🙃 kişiye
yani Minho'ya 
Bizim işimiz çıkmış
Hyunjin kalp krizi geçirmiş
Hyunjin ölmüş
Jisung'un midesi bulanmış
falan filan de
bu arada biz hastanedeyiz
*Konum*
Minho gidince gel 
masrafları sen ödeyeceksin 
hadi sg

"Changbin?" tekrarladı önünde oturan çocuğun adını. Changbin ise sonunda kafasını telefondan çekip Minho'ya bakmıştı.

"Ne oldu?" diye sordu. Changbin ilk başta bekledi. Aklındakileri toparladı çünkü en ufak hatasında Jisung onu öldürebilirdi.

"Changbin!" diyerek sesini yükseltti. Changbin derin bir nefes aldı ve konuştu

"Hyunjin ölü. Bizim işimiz çıkmış. Belki ben yarın gelirim. Çenesi yamuldu. Masrafları sen öde. Ha-" sözün Minho kesmişti. "Ne diyorsun Changbin. Adam akıllı konuş. Karşında benim gibi masum(!), melek kalpli (!), hiç kötü bir hareketi olmayan (!), mükemmel (!) birisi olabilir ama lütfen kendi dilinde konuş" Minho'nun dediği ile Changbin öylece kalakalmıştı 'Ne diyor bu amq' bakışları atarken Minho iç çekti ve cümlesini toparladı "Küfür kullanabilirsin ve saygılı olmana gerek yok."

Changbin, Minho'nun dediği ile hemen konuşmaya başladı "Jisung, Hyunjin'in belasını sikmiş, Hyunjin ile Jisung hastanedeymiş gerizekalı döl israfları, neyse. Hyunjin'in çenesi yamulmuş, masrafları ben ödeyecekmişim ve sen gittikten sonra hastaneye siktirip gidecekmişim yoksa ağzımı sıçarmış" dedi.

Minho tekrardan iç çekti ve eşyalarını toplayıp ayaklandı. O sırada "Enişte diyebilirsiniz" dedi ve gitti. Ardından Changbin ise "Hasiktir ne?!" diyebilmişti.

 Ardından Changbin ise "Hasiktir ne?!" diyebilmişti

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Jisung ve onun kedi fantezileri

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Jisung ve onun kedi fantezileri

Jisung: 🙃🙃

___________________________________

I.O.I ~ [Downpour]

Lip Balm ⫶ HyuninWo Geschichten leben. Entdecke jetzt