oN

229 16 10
                                    

Jeongin & Hyunjin

Jeongin
Artık yakışıklı oldun mu?
Götüm dondu çünkü

Hyunjin
Deniyorum

Jeongin
sen kendini tuvalet kağıdı ile sarıp gelsen bile güzel görünürsün
Nesine uğraşıyorsun anlamıyorum amk

Hyunjin
-Yüce Cücelerin Cücesi Changbin

Jeongin
ha?

Hyunjin
Boş ver +18

Jeongin
HA HA HA ÇOK KOMİK

Hyunjin
Biliyorum pwdoıfhjdkoswkdm
neyse
çıkıyorum ben
nerede buluşacağız

Jeongin
Kapının önünde?

Hyunjin yazıyor...

         Bir eli ile kapının kilidini açmayı diğer eli ile de mesaj yazmayı deniyordu. Sonunda kilidi açınca dakikalardır tuttuğu nefesini verdi ve kapıyı açtı. Karşısında duran pişmaniyeye baktı ve gülümsedi "Gidelim." dedi. Kapıyı kilitledi ve önden yürümeye başladı. Jeongin de arkasından gülümsedi ve ilerlemeye başladı. 

          "Ee nereye gideceğiz?" diye sordu Hyunjin. Nereye gideceklerini bile bilmiyordu. "Sürpiz." diye geçiştirdi Jeongin. Hyunjin de anladığını belirten mırıltılar çıkardı ve önüne bakmaya başladı. O sırada Jeongin adımlarını yavaşlattı ve Hyunjin'in öne geçmesini sağladı. Ardındansa o özlemle baktığı göte bir şaplak attı. "Ah!" diye inledi Hyunjin ani gelen harekete karşılık olarak. "Gülme aptal! Götüme de bir daha elleme." dedi ve Jeongin'in bileğini kavradığı gibi öne itti. "Önümde yürü." Hyunjin'in dediği üzerine Jeongin "Oooo" demeye başladı. "Aman bey çok acıtma" diye cevapladı alayla. Hyunjin ise duyduğu cümle ile Jeongin'i kovalamaya başlamıştı.   Tüm mahallede kahkaha sesleri yankılanmaya başlamıştı. 

...

           "Harika bir sürpriz." dedi ve elindeki kitabı tekrar aldığı yere koydu. "Keşke daha önce nereye gideceğimizi sorsaydım." dedi kısık bir sesle. Jeongin'in duymamasını ümit etmişti ama çok geçti, duymuştu. "Söyleseydim gelmezdin hem seninle zaman geçirmek istedim. Şu son günlerdir tek dediğin şey "Ah götüm vah götüm." sadece bu." dedi durgun bir şekilde. "Tamam ya boş ver. Kitapları da severim ben." dedi ve eline gelen ilk kitabı aldı. "Bu kitap benim favorim. Bir kaç ay önce okumuştum. Cidden harika." dedi ve kitabın rastgele bir sayfasını açtı. Jeongin ise kısık bir sesle gülmeye başlamıştı. "Ne gülüyorsun be! Bu kitabın türü dram. Okurken ağladım ben!" diye çıkıştı Jeongin'e. "Aynen kanka." diye söze başladı Jeongin. "Charlie'nin Çikolata Fabrikası çok duygusal bir kitap." dedi kitabın kapağını işaret ederken. Hyunjin öylece kala kalmıştı. Yavaşça kitabı kapattı ve kapağına baktı. "Siktir" dedi kısık bir sesle. "Tam da kitabını bulmuşum." diye geçirdi içinden.

            "Tamam tamam. Hadi bırak o kitabı da yemek yemeğe gidelim. Senin kafa başka türlü çalışmaz çünkü." dedi ve Hyunjin'in kolundan tutup sürüklemeye başladı. Hyunjin ise önünde onu sürükleyen pişmaniye kafaya baka kalmıştı. 

Hyunjin ile kitap zevklerim aynı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hyunjin ile kitap zevklerim aynı

Bende bayılırım Charlie'nin Çikolata Fabrikasına

Hepinize öneririm ama başlamadan önce yanınıza 2-3 paket peçete alın

Ben 4 tane kullandım ama olsun

Ay çok güzeldi kitap ya of hala o dram dolu anları düşünüyorum da

AĞĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞĞAĞA
_________________________

The Oral Cigarettes ~ [A-E-U-I]


Lip Balm ⫶ HyuninWhere stories live. Discover now