oN sEkİz

62 2 1
                                    

         "İnnei~ İnnie~" üzerinde zıplayan küçük kız ile gözlerini araladı Jeongin. "Hm?" daha beyni yerine gelmediği için hiç bir şey anlamıyordu. "Minji! Jeongin abini uyandırdın mı?!" duyduğu ses ile her şeyi algılamayı başarmıştı. "Günaydın İnnie~" diye bağırdı kız tiz sesiyle. "G-Günaydın." diye gülümesdi Jeongin kucağındaki kıza. 

🍪

         "Beğendin mi İnnie?~" diye sordu prenses. "Mmmh çok güzel." dedi Jeongin eli ile beğendiğini gösteren hareketler yaparken. Bir yandan küçük kızın sorularına cevap veriyor diğer yandan da Hyunjin'e ters ters bakıyordu. "Minji." adını duyması ile kafasını Jeongin abisinden çekti ve dayısına baktı "Efendim?" diye sordu. "Hadi git oyuncaklarını getir de Jeongin abine göster." dedi Hyunjin heyecanla. Küçük kız duyduğu şey ile olduğu yerde zıplamaya başlamıştı "Olley!" ardından hemen dayısının odasına koşmuştu. "Dikkat et!" diye bağırdı Hyunjin'de arkasından.

         "Evet?" dedi Jeongin, Hyunjin'den bir açıklamak beklediğini belirtmek adına. "Ne evet?" Hyunjin'in soruya soru ile karşılık vermesi Jeongin'in sinirlerini bozmuştu. "Hani bana kurabiye yasaktı?" dedi Jeongin bir yandan da o hiç değişmeyen piç gülümsemesi yüzüne yerleşmişti. "Bakma bana öyle pişmaniye kafa. Minji istemeseydi hala yasaktı sana." diye karşılık verdi Hyunjin. Yüzü kızarmış, kulakları ise yanıyordu. Jeongin bundan fırsat bilerek sevgilisine yaklaştı ve dudağına hafif bir öpücük kondurdu. "Artık başka zamanlarda da kurabiyeye izin verirsin heralde." dedi Jeongin. Hyunjin ise öylece kalmıştı. Jeongin,  Hyunjin'i öylece durmasını fırsat bilerek kucağına oturdu ve dudağına bir öpücük daha kondurdu. 

"Hala 2. ihtimalin gerçek olduğuna inanıyor musun?"

"Evet."

"Hadi ama Hyung~ Anla artık."

"Gerçekten bana aşık olduğundan emin misin?"

"Eminim~" dedi Jeongin. Hyunjin'i rahatlatmak adına sesi yumuşak çıkmıştı. Fakat Hyunjin bu fikrinden asla kurtulamayacağını düşünüyordu. Her şey aniden ve bir anda gerçekleşmişti, gerçek olduğundan bile şüphe ediyordu bazen. Jeongin'in gözlerinde bu düşüncelerin arasında kaybolurken kulaklarını tiz bir ses doldurdu.

       "Jeongin abi!" diye bağırarak girdi içeri küçük prenses. Abilerini o halde görünce ilk başta biraz sendelemişti ama güler yüzüyle yanlarına doğru ilerlemeye devam etti. Jeongin Hyunjin'in kucağından kalkarken Hyunjin fısıldayarak "Bu konuyu başka zaman daha detaylı konuşalım Jeong." dedi kısık sesi sebebiyle kalın çıkan sesiyle. Jeongin anladığını belli eden bazı mırıltılar çıkarıp tam kalkacakken bileğinde hissettiği elle bir kez daha döndü ve bakışlarını Hyunjin'in irislerinde kilitledi.

"Bazen öyle hareketlerin oluyor ki içimdeki dürtü kurabiye istediğini dile getiriyor."

🍪

Jeongin & Hyunjin

Jeongim
Demek kurabiye hmmm :)
Yapmak istermişsin hmmm :)
Hani yasaktı bana hmmm :)
Demek gaza geldin hmmm :)

Hyunjin
Ya sus tamam
zaten yanıma yardımcı ol diye çağırdım seni
Bir sana bir Minji'ye koşturdum amk

Jeongin
Yaw sus
Sen en ufak şeye çadır kurarsan seninle işimiz çoook zor canısı

Hyunjin
YOK EBENİN AMK JEONG
NE ÇADIRU
ABART
Bak yine kızardım amk
hay ananı 

Jeongin
LWMLXWMŞZMQŞXQ ABARTMIUORUM BU ARADA
Neyse yarram benim ders yapmam lazım
Malum sınavlar

Hyunjin
Malum sınavlar

Jeongin
Görüşürüz..

Hyunjin
Görüşürüz...

Jeongin
Bay bay....

Hyunjin
Bay bay.....

Jeongin
Bb......

Hyunjin
Bb.......

Jeongin
Görüşmek üzere........

Hyunjin
Görüşmek üzere.........

Jeongin yazıyor..

Hyunjin
Biz görüntülü mü konuşsak

Jeongin
Aynen bence de

Hyunjin
Arıyorum

Jeongin
Tamam ara

Hyunjin
Arıyorum

Jeongin
ARA AMK ARTIK

Hyunjin
ĞPEKJKWKQLPWDKJF
Tamam tamam

Hyunjin görüntülü arıyor...

/ Kapa

reis baya aktif amkgmtten yedim kb aktif olamadım aktif olucam demicemçünkü en son dememib üstünden 4 ay geçmiş 😃_________________

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

reis baya aktif amk
gmtten yedim kb aktif olamadım
aktif olucam demicem
çünkü en son dememib üstünden 4 ay geçmiş 😃
_________________

Tanju Okan~ [Öyle Sarhoş Olsam Ki]

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 17, 2023 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Lip Balm ⫶ HyuninWhere stories live. Discover now