Kuroko no basuke [2 / 3]

153 3 6
                                    

Üdvözletem mindenkinek! Rég nem írtam már ajánlót, de most friss emlékekkel hoztam el nektek a Kuroko no basukét.🥰😉

Tehát a 'nem nézek több sport animét' seggem leült egy pár hónappal ezelőtt a basuke elé egy barátnője kérésére és megnézte. Természetesen nem egyben, mert hát 75 rész az elég sok, ám szerintem viszonylag szép idő alatt néztem meg. Kb 1,5, nagyon max 2 hónap alatt végeztem vele. Nem szedem évadokra, mivel minden évadban ugyanazt csinálják: őrülten jól és izgalmasan kosaraznak. Nem viccelek veletek, egyszerűen eldobtam az agyam annyira izgalmasok voltak a mérkőzések, szinte az összesen izgultam és szurkoltam mindkét csapatnak, persze volt pár kivételes meccs, amikor biztos voltam a párt választásomban.

Nos az első évadban a főszereplő csapattal ismerkedünk meg jobban és az ő életükbe látunk bele jobban, hiszen róluk szól főként az anime. Azon belül is hasonlóan egy párosról esik szó, mint a Haikyuuban. Itt Kuroko és Kagami alkotja az igazán érdekes párost. Kagami eddig Amerikában volt és tanult, valamint kosarazott, mivel imád kosarazni. Kuroko is szereti a kosarat és emiatt nem is adja fel, habár a kosarazása nem hétköznapi, így elég sok embert meglepve a játékával. A csapat tagjai is ugyanolyan érdekesek, mint ők ketten, de ezt derítsétek ki ti, ahogy a többi információt is erről a kettőről. Azonban a csapaton kívül is akadnak érdekes, pontosabban fogalmazva különleges csodák. Szépen lassan ismerkedünk meg a hírhedt Csodák Generációjával, akik elég veszélyes képességű és hihetetlen jó csávókat rejtenek. Nem csak a Csodák Generációja az erős, hanem a csapataik is, hiszen mind külön-külön iskola csapataiban vannak, amelyek ha találkoznak, akkor még izgalmasabb meccseknek lehetünk szemtanúi.

Az évadok szépen követik egymást és folytatják a történéseket. Azért nem is mondok többet annál, hogy kosaraznak, mert a meccsek kimeneteleit nem szeretném lelőni nektek. A harmadik évadban azonban visszaugrunk a múltba egy kis időre, amikor is a Csodák Generációja még egy hatalmas csapat volt és hogyan is lettek ők a hírhedt csodák. Hat játékos egy múlt.

Véleményem, mint ahogy már említettem őrületesen izgalmas meccsekkel van teli az anime. Egy percre sem hagy unatkozni és szemedet is lesz mi lekösse, mivel szép izmokkal van ellátva az összes karakter. Nekem első számú szerelmem lett Murasakibara Atsushi (lila hajú). Nagyon baba a karaktere és én első színrelépésétől kezdve le voltam nyűgözve tőle és már tűkön ülve vártam, hogy ő mikor fog játszani. Elárulok így a végére nektek egy kis titkot is... az utolsó évadból volt hátra 16 rész körülbelül és nagyon rákaptam az ízére, így este 22 körül elkezdtem és egészen hajnali 5-ig meg sem álltam vele. Nagyon lekötött és álmos sem voltam közben, mert halálra izgultam magam a meccsek kimenetele miatt.😍

Így a végére rég nem volt, hogy ennyire rákapjak egy animére és ez elérte. Ajánlom teljes szívemből az összes sport rajongónak.☺️

Részek: 25 (mind a 3 évad)
+ 1 film

Anime ajánlókWhere stories live. Discover now