20.Lehet

1.9K 106 4
                                    

Megfogtam törékeny kis testét és karba vettem. Ki vittem az iskolából és szerencsére senki se vette észre. Be helyeztem óvatosan az autómba majd beülve előre beindítottam a kocsit. Még egyszer hátra néztem hozzá majd vissza fordulva elindultunk a megbeszélt hely felé. Egy ideig kellett utazni mivel messze volt. Közben be is sötétedett. Kezdtem úgy érezni magam mint egy horror filmben amiben én vagyok a rabló és Jimin az álldozat. Remélem ő nem fogja így érezni.

Amikor megérkeztünk jelen esetben egy farmra, hátra néztem Jiminre és el kezdtem gondolkozni egy kérdésen. Vajon mit tud? Hiszen ez csak egy átlagos srác. Vagy talán még sem? Végűl is ha átlagos lenne akkor a Dzseriki banda nem támadná őt. De vajon mit tett Jimin hogy meg akarják őlni?

Miután úgy gondoltam hogy eleget gondolkodtam a dolgon, ki szálltam és a kocsi hátsó oldalához mentem. Ki nyitottam az ajtót és ki vettem rajta Jimint. Lábbal becsuktam a kocsi ajtaját és Jimint be vittem a kisebb házba. Bent Tae várt engem pár emberrel.Tae intett nekem hogy kövessen. Én követtem őt egy igen fura helyre a föld alá. Egy nagy vas ajtót ki nyitva be is mentünk. Minden fehér volt és lámpák világítottak amik az egész helyet fénybe borították. A cipőnk csak úgy kopogott a fehér padlón. Egy folyosón mentünk végig. Amikor a végére értünk nem hittem el amit látok. Egy titkos bázis volt a föld alatt. Nagyon sokan voltak ott lent. Minden olyan modern és szép volt. Nem hittem volna hogy Tae egy ilyen bázisnak a vezére. Igaz már kis gyerek korunk óta ismerlyük egymást de így is csak két éve tudtam meg hogy titkos ügynök.

-Erre.-nyitotta ki az ajtót Tae. Be mentünk és egy fekete padlós fehér szobába kerűltem aminek a közepén volt egy asztal meg egy szék. Gondolom ez egy ilyen kihallgató szoba vagy mi?-Ragd le a székbe Jimint.-parancsolta komolyan. Én a parancsnak eleget téve oda raktam Jimint. -Gyere velem!-intett hogy kövessem megint. Át mentünk a tükőr avagy ablak másik oldalára és onnan figyeltük Jimint. Miközben figyeltük valaki be ment és Jimin nyakába szúrt egy tűt és be nyomta annak tartalmát Jiminbe. Én egy picit meg ilyedtem és azonnal Taera néztem.

-Mit adtatok be neki?-aggodalmaskodok. Tae megfogta a vállam és a szemembe nézett mosolyogva.

-Nyugi haver! Nem lesz semmi baja! Csak kénytelen lesz igazat mondani! Na meg persze picit lágyult lesz az agya így furán fog ki nézni és beszélni de ez normális.-nevetgélt. Egy ideig nem értettem mit csinált aztán le esett.

-Te be drogoztad Jimin?!-néztem rá mérgesen.

-Lehet. De ez most nem számít! Csak így tudhatjuk meg hogy ő mit tud!-kezdett el komolyan beszélni. Én vissza néztem Jiminre aki még mindig mozdulatlanul ült.

Egy kis idő elteltével fel ébredt. Kőrbe nézett és látszott rajta hogy nagyon meg van réműlve.

-Hé! Miért vagyok egy székhez kötözve? Nem tudom hogy ki hozott ide és hogy miért de engedjen el!-kiabált mérgesen de látszott rajta hogy kétségbe van esve. Tae be ment Jiminhez amit Jimin ijedten nézett végig. Tae le ült Jiminnel szembe és közel hajólt hozzá.

-Csak pár kérdést akarok fel tenni.

Matek korrep ( jikook 18+) Befejezett✔️Where stories live. Discover now