Hoofdstuk 3🌿

473 13 8
                                    

~Sarah's P.O.V.~

Als mevrouw de Wit me laat gaan ren ik zo snel mogelijk naar een tafel. Ik zie bij de deur een familie staan, maar niet zo goed aangezien er veel mensen voor zitten. Als ze de aula binnen komen kan ik ze beter bekijken. Er zijn 2 mannen en 3 vrouwen. De eerste man is wat ouder en heeft een bril. Zijn haar is al grijs. De andere man heeft rood haar en vriendelijke blauwe ogen. Nu valt het me ook op dat de hele familie blauwe ogen heeft. Zee blauw. De eerste vrouw die mij echt opvalt is een wat jongere vrouw met knal groen haar. Ten minste, haar haarwortels zijn knal groen geverfd, de rest van haar haar is zwart. Ze draagt baggy kleren, net als ik. Een andere vrouw is ongeveer net zo oud als de eerste, ze heeft donker haar en ziet er net zo vriendelijk uit als de rest van de familie. Als laatste zie ik een wat oudere vrouw met rood/bruin haar. Ze heeft de meest vriendelijke glimlach die ik  ooit heb gezien. Als ze binnen komen hoor ik gelijk allemaal kinderen fluisteren. "OMG DAT IS BILLIE EILISH!" Hoor ik iemand roepen. Ik heb geen flauw idee over wie ze het hebben. Het groen-harige meisje zegt iets tegen de rood-harige jongen, waarna ze moet lachen. Mevrouw de Wit kijkt haar geërgerd aan en niet veel later gaat de familie kijken voor een kind.

Ik besluit wat nieuwe songteksten te schrijven. Ik hou erg veel van zingen, piano en ukelele spelen. Ik kijk naar de tekeningen die ik eerder heb gemaakt, vaak haal ik namelijk songteksten uit mijn tekeningen.
(Bedenk ff dat hostage nog nie  van billie is😂)

"I wanna be alone
Alone with you - does that make sense?
I wanna steal your soul
And hide you in my treasure chest

I don't know what to do
To do with your kiss on my neck
I don't know what feels true"

Dat is wat ik tot nu toe heb.  Ik wil nog  2 zinnen doen, maar ik weet nog niet wat. Ineens merk ik dat het groen harige meisje naast me zit. Als ik naar haar omkijk kijk ik recht in haar blauwe ogen. Snel draai ik me weg en richt me weer op mijn tekst. Ik merk dat het meisje giechelt en daarna de tekst leest. "But this feels right so stay a sec." Hoor ik haar mompelen. Ik kijk naar haar om. "Wat?" Zeg ik zacht.  "But this feels right so stay a sec" herhaalt ze nu wat harder. Ik lees de tekst door en merk dat het wel een goede zin is. Ik schrijf het op en glimlach naar haar. "Dankje" zeg ik lief. Ze glimlacht weer, "mag ik vragen wat je naam is?" Vraagt ze voorzichtig. Ik knik en zeg:"Sarah, en jij?" Eerst kijkt ze me raar aan, maar dan begint ze te lachen en zegt ze "Billie!" Ik snap niet helemaal waarom het zo raar is dat ik haar naam niet weet, maar het zal wel. "Dus je schrijft liedjes? Zing je ook?" Ik knik "ik schrijf, zing, en speel piano en ukelele" ze kijkt me vrolijk aan. "Dat is precies wat ik  ook doe!" Zegt ze lief. "Ik schrijf liedjes met mijn broer, Finneas" zegt ze, terwijl ze  naar de rood-harige jongen wijst. Ik glimlach breed, en even later komt hij aanlopen. "Hey Bils heb je al iemand gevonden?" Zegt hij zonder dat hij doorheeft dat ik er naast zit. Ze lacht en zegt: "ik heb al mn favo's:) By the way dit is Sarah!" De man lijkt me nu pas door te hebben en glimlacht naar me. "Finneas! Aangenaamd kenniste maken!" Zegt hij terwijl hij zijn hand uitsteekt. Voorzichtig schud ik hem. "Maar ik ga weer verder!" Zegt Billie. Ik knik en buig me weer over de songtekst. Ze was echt aardig.

~Billie's P.O.V.~

Na dat ik een praatje heb gemaakt met Sarah weet ik het eigenlijk al zeker, het word haar. Ze is precies zo als ik vroeger, houdt van zingen, piano spelen en ukelele spelen! Ik praat er natuurlijk nog even over met mijn ouders maar ze vinden het gelukkig goed. Daarna gaan we de tehuisbaas. Als we haar vertellen dat we Sarah willen kijkt ze me wierd aan. Maar daarna tekenen we papieren en ga ik naar Sarah toe. Als ik bij haar ben kijkt ze op. "Vind je het leuk als je met me leuk gaat?:)" vraag ik.

Ty for the reads🥺🌿 Y'all stay safe!💞  hope y'all like this book🥰

Adopted by billie eilishWhere stories live. Discover now