Hoofdstuk 5🌿

422 15 6
                                    

~Billie's P.O.V.~

Als we in de auto zitten is het redelijk stil. Alleen mijn moeder een Claudia hadden een gesprek over verschillende tijdschriften ofzo. Sarah is aan het tekenen dus ik besluit om de radio maar aan te zetten. Er komt wat bekende pop muziek op en ik hoor Sarah mee neuriën. Ik ben blij dat ze gevoel voor muziek heeft, anders was het moeilijk geweest. We zijn bijna thuis en Shark word al ongeduldig. "Nog even wachten Sharky" zeg ik zacht. Als we eindelijk aankomen stapt iedereen uit. Sarah kijkt nieuwsgierig naar het huis en ik glimlach. "Wil je het nieuwe huis zien?" Vraag ik lief. Snel knikt ze en dus  doe ik de deur open.

~Sarah's P.O.V~

Als Billie de deur open doet komt er een hond naar buiten rennen. Ik schrok snel maar moet dan lachen. "Dat is dus Pepper" zegt Claudia lachend. Ik glimlach breed en aai Pepper voorzichtig. Als ik naar binnen loop pakt billie mijn jas aan en hangt hem op. "Kom maar mee dan geef ik  je een housetour!" Zegt ze glimlachend. Snel zeg ik ja en ren ik achter haar aan. Als we in de woonkamer komen zie ik al gelijk een piano staan. Billie glimlacht een vraagt: "Kan je wat spelen?". "Ja hoor.." zeg ik verlegen en ik begin een deuntje te  spelen. Als ik klaar ben staan ineens ook Claudia en Finneas naast me en met zijn 3en klappen ze in hun handen. Verlegen verstop ik me achter me haar maar niet  veel later trekt Billie me al mee. "Kom dan gaan we naar mijn kamer!" Zegt ze vrolijk. Als ze een deur open doet kom ik in een rood belichte kamer. Ze glimlacht en laat zich op haar bed ploffen. Ineens zie ik een rek met tientallen misschien wel meer dan honderd paar schoenen staan. Ik wijs er naar en vraag "zijn die allemaal van jou?" Als ze opkijkt knikt ze snel. "Ze zijn te verslavend" zegt ze terwijl ze een pruillipje trekt. Ik moet lachen en ik zie dat Billie ook moet giechelen. "kom dan gaan we naar Finneas zijn kamer!" Zegt ze terwijl ze me al mee heeft getrokken. Als we binnen komen zie ik een bed staan met bloemkussens er op. Ook zie ik een keyboard met een soort van studiotje. "Finneas woont hier niet meer dus eigenlijk is dit onze studio geworden." Zegt Billie. "Maken jullie veel muziek?" Vraag ik. Billie knikt. Ze wijst naar een whiteboard met allemaal namen van liedjes. "Dat is ons album! When we all fall asleep where do we go." Zegt ze terwijl ze naar het whiteboard staart. " Zo heet het album" voegt ze er aan toe. Ik kijk er naar. "Heb je ook fans?" Vraag ik, terwijl ik helemaal ben opgegaan in de namen. "Een paar" zegt ze twijfelend. "Maar als ze me zien worden ze soms helemaal gek" zegt ze nu minder serieus. Als ik op  kijk zie ik dat ze me glimlachend aan kijkt. "Maar Finneas woont hier dus niet meer?" Vraag ik met een pruillip. "Ja:( hij woont met Claudia ergens verder op. Hij laat ons gewoon achter" zegt Billie heel verdrietig op een sarcastische manier. Ik lach en Billie trekt me weer mee. "Kom dan gaan we verder werken aan het liedje!" Zegt ze glimlachend. "Oke" zeg ik vrolijk. Ik ben blij dat deze familie iets met muziek heeft. Anders had ik het hier nooit overleefd.

Thanks for reading again!🥰  Sorry for not posting in a while:( i was busy with school D: And also this is kinda short but i need sum ideas so yeah xD oh and also we got 100 reads! Tysmm<333 Happy hollidays and stay safe!🌿💞

Adopted by billie eilishOnde histórias criam vida. Descubra agora