5. Bölüm

6.7K 730 872
                                    

Bölümleri kısa tutmaya çalışıp yine başaramıyorum... İflah olmaz bir destan yazarıyım resmen...

Destek olmak için oy verip yorum yapmayı unutmayın lütfen. Bu sayede daha fazla okuyucuya ulaşabiliriz. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim:)

İyi okumalar dilerim<3

•••

Harry, yattığı yerdeki hareketlenmeyle gözlerini araladı. Draco da onun gibiydi, yatakta yarı yarıya doğrulmuş gözlerini ovuşturuyordu. Harry onun zarif parmaklarının, çıkık elmacık kemiklerinin üstünde dans eder gibi gezinmesini transa girmiş gibi izledi. Sonunda kendine geldiğinde çocuk yatakta oturur pozisyona gelmiş ona bakıyordu.

"Günaydın, küçük bebeğim, gece benimle mi uyudun?" Kafa sallamanın fazlasıyla insancıl olacağını düşündüğü için yavaşça kafasını eğdi. Bu Draco'yu gülümsetmişti. Kediye doğru eğilip yüz üstü uzandı, burnunu tüylü boyuna sürtüp kokusunu içine çekti. Kedinin kokusuna bayılıyordu. Harry, çocuğun yaptığına karşılık olarak hafifçe gözünün yanını yaladı. Draco kıkırdadı. "Önce yüzünü yıka demeye mi çalışıyorsun?"

Harry, insan olsaydı buna kahkaha atardı. Amacı bu değildi ama bu şekilde anlaması komikti. Sarışın, kara kediyi son kez öpüp yataktan çıktı. Harry de peşinden yataktan atladı. Neden yaptığını bilmiyordu, sadece yapmıştı işte...

Draco pijamalarını çıkartırken Harry ondan biraz uzaklaşıp rahat bulduğu bir yere gidip uzandı. Sadece giyineceğini düşünmüştü, çocuğun her sabah duş aldığından haberi yoktu.

Draco, kıyafetlerini hızlıca çıkarttı. Siyah iç çamaşırıyla kaldığında banyoya girip ondan da kurtuldu. Kedisinin önünde soyunmak istemezdi ama kum kabı içerdeyken kapıyı kapatmak istemiyordu. Ayrıca kedisi onu görmeyince korkabilirdi. Bunu hiç ama hiç istemezdi. Ilık suyla kısa bir duş aldı ama su onu mayıştırmıştı. Bir süre gözlerini kapatıp banyo duvarına yaslandı ve suyun üstünden öylece akıp gitmesine izin verdi.

Harry, yaptığı şeyin yanlış olduğunun gayet farkındaydı. Malfoy, onun Harry olduğunu bilseydi asla bu kadar rahat olmazdı. Harry bunun sapıklığa girip girmediğinden emin olamadı. Uzandığı yerden onu görebiliyor ve izliyordu. Etkilendiği falan yoktu, sadece merak ediyordu. İlk kez bir başkasını çıplak görüyordu. Kötü bir niyeti yoktu.

Kuzgun saçlı, daha doğrusu tüylü, sarışın olandan cinsel olarak etkilenmiyordu. Asla etkilenmezdi. Ne var ki, çocuğun vücudunun çok güzel olduğunu da inkar edemezdi. Özenilmiş bir tablo gibiydi. Yapılı değil, zarif. Evet, doğru kelime bu olmalıydı. İnce bilekleri, ince bir beli ve ince bir boynu vardı. Hiç güneş görmemiş gibi beyazdı. Israrla çocukta bir kusur aradı ama hiçbir şey bulamadı. Bu nasıl olabilirdi? En yalın halinde bile bir insan nasıl kusursuz olabilirdi? Harry o an anladı, Draco Malfoy'un o pahalı mücevherlere ihtiyacı bile yoktu.

Hipnotize olmuş gibiydi. Sarışının özel olarak yaptığı hiçbir şey yoktu. Omuzunu ve kafasını mermere yaslamış, gözlerini kapatmış öylece duruyordu. Su damlalarından omuzlarına çarpanlar uzun bir yol izleyerek ayaklarına kadar inerken başına çarpanlar ya ıslandığı için koyu sarı görünen saçlarından doğruca yere damlıyor, ya da kaşlarından çenesine doğru giden yolda elmacık kemiklerini sıyırıyordu. Tek tük damla doğruca ince burnuna iniyordu ve sivri ucuna kadar süzülüp yere çarpıyordu.

Black Cat || Drarry Fan FictionDonde viven las historias. Descúbrelo ahora