21

531 62 10
                                    

Lali : Kapının önündeyim. Zile basmam gerekiyor mu?

Jjg : Hayır gördük seni, geliyoruz.

Kjin : Geliyoruz derken?

Lalisa bir anda kapının açılmasıyla irkildi ve telefonunu paltosunun cebine atıp bir adım geri çekildi. Ellerini paltosunun cebine soktu ve boynuna doladığı büyük atkısının içine doğru kafasını çekti.

Neden tüm ev halkı onu görmeye geliyordu ki? Utanmıştı ve yerin dibine giriyordu. Bir anlığına geri dönüp koşarak kaçmayı düşünmüştü.

Jungkook kafasını dış kapıdan dışarı doğru uzatıp Lalisa'ya güldü ve kafasını hızlıca geri, içeri çekti. İstemsizce utanmıştı ve dışarı çıkma cesaretini kendinde bulamamıştı.

"Tüm gün seni burada bekleyemem Jungkook. Tut şu elimi de seni peşimden sürükleyip tüm ev halkı beni görmeden koşarak kaçalım."

Jungkook sessizce kıkırdadı ve Lalisa'nın kapıdan uzattığı eline baktı. Kendi elinden çok daha minikti ve birkaç yüzük takarak minikliğini gizlemeyi denemişti. Jungkook'un yüzüne büyük bir gülümseme yayıldı ve Lalisa'nın serçe parmağını tutup onu içeri çekti.

Laliaa bir anda ne olduğunu anlayamadan kendini içeride bulunca gözlerini kocaman açtı ve atkısını tüm yüzüne çekerek etrafını incelemeye başladı.

"Lalisa herkes sağında duruyor."

Jungkook kulağına eğilip fısıldadığında Lalisa, kafasını sağına çevirip ona gülerek bakan 5 kişiye korku dolu gözlerle bakarken, Jungkook utanmış gülümsemesiyle Lalisa ile birleştirdiği serçe parmaklarına bakıyordu. Kesinlikle resmini çizmesi ve çekmecesinin en gizli kısmında saklaması gerekiyordu. 

Pizza for presidentWhere stories live. Discover now