35

356 51 11
                                    

"Nereye gidiyoruz?"

"Sürpriz."

Lalisa, Jungkook'a dönüp gülümsediğinde Jungkook da yarım bir gülüş attı ve önüne döndü. Çok fazla bakarsa ona olan aşkını haykıracağını düşünmeden edemiyordu.

İki hafta içinde ondan kopmayı denemişti çünkü her şey onun için çok yeniydi. Kopmasının kolay olacağını düşünüyordu. Ama bunun yerine iyice büyümüş ve tüm bedenine yayılmıştı. Söküp atmak yerine iyice yayılması onu mutlu ediyordu ama bir yandan da üzüyordu.

Ona sarılmak ve saçını karıştırmak, onu sinirlendirmek ve sonra öperek telafi etmek istiyordu ama bunu yapamazdı. Özellikle hoşlandığı başka bir çocuk varken şansı sıfırdı. Bu gerçek onu iki haftadır üzüyor ve tüm enerjisini alıyordu. İçinde büyümeye devam eden şey bunu hatırladıkça ölüyordu.

"Jungkook?"

Jungkook bir anda kafasını yerden kaldırdı ve geldikleri yere baktı. Ne ara geldiklerini bilmiyordu ama uzun zamandır düşüncelerine daldığını fark etti. Son iki haftadır hep böyleydi ve saatlerce hiç durmadan düşünüyordu. Bu, onun için kötüydü ama yapmadan duramıyordu, elinde değildi.

"Beğendin mi?"

Jungkook boş beyaz duvara baktı ve ne demesi gerektiğini bilemedi. Ama bir şeyler demek zorundaydı çünkü Lalisa duvarla arasına girmiş bir şeyler demesini bekliyordu.

"Çok beğendim. Bu beyazı odama da kullanmak isterim. Çok güzel bir beyazmış, bayıldım!"

Lalisa güldü ve hafiften Jungkook'un koluna vurdu. Jungkook da gülmeden edemedi. Aralarındaki buzlar biraz eriyor gibiydi ve bu, onu rahatlatmıştı. Lalisa'dan kaçmak istemiyordu. Aralarına duvar örmek istemiyordu ve böyle olduklarını bilmek bu duvarın daha örülmeden yıkılmasını sağlıyordu.

"Bugün burada oluş sebebimiz Jungkook... bu duvarı tüm sinirimizle, tüm üzüntümüzle, tüm hayal kırıklığımızla, tüm neşemizle ve tüm hissettiğimiz duygularla boyamak. Ne dersin Jungkook? Benimle bunu yapacak mısın?"

Lalisa çantasından bir sprey boya çıkarıp Jungkook'a uzattığında Jungkook, bir an dursa da nazikçe elinden aldı ve gülümsedi.

"Varım."

Seninle olan her şeye varım Lalisa. Yeter ki sen yanımda ol. O zaman her şeyi yapmaya varım. 

Pizza for presidentWhere stories live. Discover now