Bölüm 3- Jounin Sınavı

910 25 37
                                    

(Boruto)

Sabah oldu. Sasuke sensei'ye gidip bana göz kulak olmasını istiyorum. Çünkü beni derinden etkileyen şeylerde karman kontrolden çıkıp bilincini kaybedebiliyorum. Kendimi kontrol edemediğim için Sasuke-san'ın yardımına ihtiyacım var. Hemen gidip Sasuke-san'a söylemeliyim.

...

Durumu Sasuke-san'a söyledim. Sınav öğlen 1 de başlıyordu. Hemen hazırlandım ve sınav alanına gittim. Herkes oradaydı. Yanlarına geçtim ve Sarada'ya doğru yanaştım. "Seni yeneceğim, Sarada!" diyerek fısıldadım kulağına. Bana dönüp "Hadi ordan! Sen beni nereden yeneceksin? Sende okadar güç var mı ki?" Şakayla birlikte söyledi. Ona doğru sırıttım ve etrafa bakınmaya başladım. Sasuke-san'ı arıyordum ki karşıda babamla oturmuşlar bizi izliyorlardı. Gülümsedim ve önüme döndüm. Nedense içimde kötü bir his vardı. Sanki...Sanki...Kötü birşeyler olacak gibi hissediyordum.

...

Sınav başlamıştı. En son bölüme gelmiştik. Sıra kapışmaya gelmişti. Sadece Sarada ve ben kalmıştık. Bir anda ezici bir Çakra hissettik. Bir anda Sarada ve benim önümde belirmişlerdi. Sasuke-san birden ayaklandı ve bağırdı "BORUTO!!! SARADA!!! HEMEN KAÇIN!!!". Bu kişiler ben Sasuke ile eğitim yaparken de gelmişlerdi. Hemen Saradayı bileğinden tutup çekiştirmeye başlayacaktım ki bir anda saradanın kolu kopmuştu. Ne olduğunu anlamaya çalışırken Sarada kendinden geçip yere yığılmıştı. Her yer Sarada'nın kanıyla boyanmıştı. Benim üstümde kan içindeydi. Sasuke "SARADAAAAA!!!!! LANET OLSUN!! LANET OLSUN!! PİÇ HERİFLER!!!" Himawari Saradanın bu halini görünce korkudan titremekteydi. Öyle korkmuştu ki bayılacak gibiydi.

3. Bölümde bitti. Bugün 4. Bölümünde atarım yazar-chan iyi günler diler🥰🙂🙂

Boruto&Sarada~SON SAVA$Donde viven las historias. Descúbrelo ahora