Qingheng-Jun'un Kabusu

1.7K 164 195
                                    

  Wei Wuxian’ın Bulut Kovuğu’na kalıcı olarak taşınmasından kısa bir süre sonra (Lan Qiren’in korktuğu gibi), Lan Qiren, Lan Xichen ve Lan Yaşlıları’nın katıldığı bir toplantı düzenlenmişti.

  “Bir şeyler yapılması gerekiyor,” yaşlılardan birisi konuştu, ifadesi oldukça karamsardı. “Bu daha fazla devam edemez.”

  Baş sallamalar ve onu onaylayan mırıldanmalar tüm odayı doldurmuştu.

  “Belki birisi... Onlarla konuşsa iyi olur?” Herkes birbirine temkinli bakışlar atarken kimse bu görevi yapmak için gönüllü olmadı.

  “Belki de Lan Xichen yapmalı,” başka bir yaşlı önerdi. “Ne de olsa Lan Wangji onun kardeşi. Lan Wangji için de bu durum daha az rahatsız edici olmuş olur.”

  Lan Xichen öneriyi yapan büyüğüne doğru döndü, yüz ifadesindeki dehşeti gizlemeye bile çalışmıyordu. “Kesinlikle hayır,” dedi bir anlığına nazik davranmayı unutarak. “Ben... Hayır. Bunu yapmam imkansız.”

  Lan Qiren kafasını hayır anlamında iki yana doğru salladı. “Hayır, Xichen kardeşinin yaptıkları yüzünden cezalandırılmamalı. Eğer açık bir şekilde onlara söyleyemiyorsak, o zaman biz de... Başka bir çözüm yolu bulmaya çalışırız.”

  “Ya da ikisinden kalıcı olarak Lotus Pier’e taşınmalarını isteyebiliriz?” başka birisi önerdi.

  Lan Qiren’in değerli yeğenini başka bir yere göndermeyi düşünüyor olması gerçeği bile durumun ne kadar ciddi olduğunu gösteriyordu.

  Şu an muzdarip oldukları şey, olaylı evliliklerinden sonra, Wei Wuxian ve Lan Wangji’nin seks yapmanın inceliklerini keşfetmiş olmalarıydı. Günlerini (hiçbir günü atlamadan) bu gibi aktivitelerle meşgul olmaya karar vermiş gibi görünüyorlardı. Eğer geçmişte değil de kendi zamanlarında olsalardı, evliliklerinin bu tatlı zamanları, Bulut Kovuğu’nun dışında, onlar seyahatlerine devam ederken geçecekti.

  Ancak bu sefer, yetişkin bilinçleriyle genç bedenlerine sıkışıp kalmışlardı. Ve Bulut Kovuğu’ndan çıkmalarını gerektiren bir durum yoktu. Lan Wangji, sevgili kocasının orijinal bedenine geri dönmesiyle beraber, her zamankinden daha istekli bir şekilde kendisini bedenin zevklerinde kaybeder halde bulmuştu. Böylece tutku ve şehvet dolu geceler (ve günler) başlamıştı.

  Wei Wuxian ve Lan Wangji konu sekse geldiğinde kendilerini hiçbir şekilde kısıtlamıyorlardı. Olabildiğince arsız ve çılgınlardı. Arzuyla dolu, gülünç derecede sapıklardı ve çok, çok fazla gürültü yapıyorlardı.

  Başlangıçta sessiz ve sakin bir mekan olan Bulut Kovuğu, bu seviyede sapkınlığa sahip yeni evli bir çiftle ve onların zevk dolu (!) aktiviteleriyle başa çıkacak düzeyde donanıma sahip değildi.

  Sayısız uykusuz gece ve küçük sorunlarına bir çözüm bulmaya çalıştıkları garip toplantılardan sonra (evet, hiç kimse o ikisine gidip biraz daha sessiz olmalarını söyleme cesaretini bulamamıştı) sonunda bir karara vardılar. O ikisine, Bulut Kovuğu’nun en uzak bir köşesinde yeni bir ev yapmak.

  Lan Xichen kardeşi ve kayınbiraderinin yanına gitti ve amcalarının evlilikten sonra daha geniş bir eve ihtiyaç duyduklarını düşündüğünü anlattı. Bu yüzden en kısa zamanda, daha rahat olacakları yeni bir ev inşa etmeye karar verdiklerini söyledi.

  Wei Wuxian etrafındaki insanların onu kabullenmeye başlamış göründüklerini farkettikçe daha da mutlu oluyordu. Bu sefer gerçekten şans yüzüne gülmüş gibiydi. Lan Wangji ise sevgili kardeşinin gizli bir planı olduğundan dahi şüphelenmeden bu teklifi kabul etti. Ayrıca, çekirdek ailelerini büyütmeye karar verdiklerinde (Wei Wuxian’ın aklı bir anlığına A-Yuan’a kaydı. Şimdilik ‘Çok yakında...’ diyerek kendini avutmakla yetiniyordu.) büyük evde olmaları çok daha iyi olurdu.

Travel Through Time (The Untamed) • TamamlandıWhere stories live. Discover now