{21}

1.2K 93 167
                                    

Sabah uyandığımda ilk olarak Katsuki'nin dağılmış saçlarını gördüm. Göğsümde yatıyordu ve ellerini belime sarmıştı. Saçlarına elimi koydum ve düzeltmeye çalıştım. Bir elim belindeki tırnak izlerimi okşarken diğer elim saçlarındaydı.

Kısa süre sonra gözlerini yavaş yavaş açmış ve karışsında gördüğü ilk şeye şaşırarak bakmıştı. Göğüslerime...

Kızarmış ve ısırık izleriyle dolu göğüslerimi öpmüş, bana daha sıkı sarılmıştı. Bu yaptığına kıkırdayıp iki elimi de beline koydum.

"Günaydın"

"Günaydın... Dün gece tam olarak ne oldu?"

"Bilemiyorum. Ne olmuş olabilir ki?"

"Shoto, bana kelime oyunu yapma" kıkırdadım ve yanağından öpüp yataktan çıktım. Beni o şekilde gördüğü anda şaşırarak konuşmuştu

"Yoksa biz..?" kafamı salladım ve zorlanarak banyoya girdim. Peşimden gelmiş beni kucağına almıştı.

Beraber yıkanıp çıkmıştık. Üstümü giyinip Aiko'yu almaya gidicektim. Üstümü hızlıca giydim ve aşağı, Katsuki'nin yanına indim. Beni süzmüş ve yanağıma bir öpücük kondurmuştu.

"Güzelsin, çok güzelsin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Güzelsin, çok güzelsin." dudağından öpüp ayakkabılarımı giydim.

...

Aiko'nun doğum gününün üzerinden bir, bir buçuk ay geçmişti. Bu bana o gün koruma kullanmadığımızı hatırlatıyordu ve şu sıralar midemin bulanması da gidip test yaptırmam gerektiğini düşündürüyordu.

Katsuki bugün evdeydi. Yani Aiko için endişelenmeme gerek yoktu. Dışarı çıktım ve en yakın eczaneden bir test çubuğu alıp eve döndüm. Kendimi göstermeden banyoya çıkmış ve testi yapmıştım. Biraz bekleyip sonuca baktım.

Çift çizgiydi!

Buna mutlu mu olsam yoksa korksam mı bilemememiştim. Çünkü daha 20 yaşındaydım ve 2 çocuğa birden bakmak zor olucaktı. Gün içinde Katsuki de yanımda olmayacaktı, eve geldiğinde de yorulmuş olacaktı. Bakıcı tutabilirdik ama ya o bir sakarlık yapıp bebeklerimde birine ya da ikisine zarar verirse?! Hem bebeklerimin anne sevgisine daha fazla ihtiyaçları vardı.

Kararımı vermiştim; Önce hastaneye gidip bunun kesin olup olmadığına bakacaktım. Hamile olduğuma inanmak o kadar da zor değildi ama yine de gidip bakmak istedim.

Yine kendimi göstermeyerek dışarı çıktım. Evimiz şehire uzaktı bu yüzden biraz zaman almıştı hastaneye gidişim. Bütün testleri yapıp sonucu beklemiştim.

Kısa süre içinde yanıma doktor gelmiş bana 'müjdeli' haberi vermişti. Mutlu olmuştum ama bir yandan da korkuyordum. Aiko için sadece korku hissetmiştim ama asla ona kıymayı düşünmemitşim. İyi ki babam ve Masaru-san da istememişti. Şimdi aklıma gelmişken hiç Katsuki'ye bunu sormamıştım...

Just Smile (Sadece Gülümse) - ☁︎BakuTodo☁︎Where stories live. Discover now