Avengers Infinity War

5.2K 162 39
                                    

"O çok güçlü, ne yapıcağız?"
"Bize o taş lazım."
"Ne , hangi taş?"
"İnindeki sandıkta olan küçük parlak taş." Derken bir yandan da Mjolnir'i savaştığınız canavara vuruyordu.Pek işe yaramasa da.

Pek işe yaramasa da

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ben alırım." Dedi Loki.Ama Thor onu hemen durdurdu.
"Hayır,sakın büyüyü bozma." Thor haklıydı.Bu yüzden Loki durdu.
"Ben alırım."
"Dikkatli ol." Dedi Loki. Koşarak yıkık sarayın üst katına çıkmaya başladın.Her merdiven başında ayrı bir yaratıkla karşılaşıyordun,onları yere sermek kolaydı ama çok fazlalardı.Bu yüzden zorlanıyordun.Sandığın olduğu kata geldiğinde daha fazla çoğaldılar.Hepsi bir anda üstüne çullandı.Birkaç tanesini üstünden atmıştın ama hala varlardı.Tam pes etmişken hepsi bir anda gitti.Thor Mjolnir ile hepsini üstünden atmıştı.

Thor Mjolnir ile hepsini üstünden atmıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Teşekkür ederim..."
"Önemli—"
"...Mjolnir." Dedin ve güldün.Thor bozulmuş gibi ses çıkardı.
"Y/N acele etmelisin.Daha fazla tutamıyorum." Dedi Loki.Sesiyle hızlandın.Sandığı açtığında taş direkt göze çarpıyordu.Küçük bir elmasa benziyordu ama gücü o koca canavarı yok edecekti.Kutusuyla beraber alıp cebine koydun ve taşı hızlıca Thor'a verdin.Birkaç arbededen sonra Loki daha fazla tutamadı ,canavar seni de yere sermişti.Thor ise taşı kullanıma hazır hale getirmeye çalışıyordu.Canavar Thor'un üstüne atladı
"Thoooor!!!!" Diye bağırmıştınız ona bir şey olacağını sanmıştınız ama Thor tam zamanında taşı kullanmıştı ve canavar bir anda küle dönüştü.
Canavar gittikten sonra Thor başına dikildi ve elini uzattı seni kaldırmak için.Elini tuttun ve kalktın.Loki de kalkmıştı.Sevinçliydiniz onu yendiğiniz için.Halkınızdan birçok kişiyi kurtarmıştınız.
Herkesi güvenli yerlere yerleştirdikten sonra geminize binip Yeni Asgard için yola koyuldunuz.
Yaralarını temizlerken arkandan Loki geldi.
"Yaran kötü gözüküyor.Yardım etmeme izin ver." "Teşekkür ederim" diyerek pamuğu ona uzattın.Alnını temizlerken yüzünü inceliyordu,ne kadar güzel olduğunu.
"Orada çok iyi iş çıkardın Y/N."gülümsedin. "Sen de öyle." Aranızda garip bir sessizlik oldu bunu bölense Thor oldu.
"Eve geldik.Hazır olun." Dedi sinirlenmiş gibiydi.Sen sebebini anlamamıştın ama Loki anlamıştı.Thor senden hoşlanıyordu ve sizi böyle görünce kıskanmış olmalıydı.
Sizi karşılayan Valkyrie olmuştu.Üçünüzü de görünce sevinmişti.
Akşam yemeğine kadar herkes odalarına çekilmişti.Sense banyo yapıp üstünü değiştirmiştin.Çok yorgundun ve her yerin ağrıyordu.Yatağa yatmış biraz uyumaya karar vermiştin ki kapı çaldı.Yatakta oturur pozisyona geldin ve "Gir." Dedin.Gelen kişi Thor'du. "Sadece iyi misin diye bakmaya gelmiştim." Ona gülümsedin. "Evet,iyiyim.Sen?" "Elbette.Bana bir şey olmaz." Derken de yatağının ucuna oturdu. Ukalalığına güldün. "Dünyayı özlüyor musun?" Diye sordu bir anda.Bu soruyu beklemiyordun.Daha önce de bu konu hakkında hiç düşünmemiştin.Buraya seni Thor getirmişti.Kız kardeşi Hela'yı yok etmek için Surtur'u canlandırmıştı ve o da tüm Asgard'ı yok etmişti.Seni onlara yeni bir Asgard kurman için buraya getirmişti.Özel güçlerin 4 büyük elementi kontrol etmekti bu yüzden onların yaşamaları için bir toprak su ve hava kurabilirdin.Thor da bunu bildiği için ilk işi sana gelmek oldu.Seninse dünyada kalman için bir sebebin yoktu.Avengers dağılmıştı.Civil War'da Tony'nin takımındaydın.Tony'i asla yalnız bırakmak istemedin ama o bunu anlayışla karşıladı.Zaten ne zaman ihtiyacı olursa yanında olacağını söylemiştin.Buraya gelip onlar için bir alan kurdun,herkes sana minnettardı.İşin bittikten sonra ise dünyaya geri dönmek yerine onlarla burada kalmayı istedin.Thor ,Loki,Valkyrie ,Hulk ve sen buranın koruyucusu gibi olmuştunuz.Bu süre zarfında Loki ile iyi anlaşmıştınız ,size burada çok yardımcı olmuştu.Onun sayesinde birçok gezegen gördün.Tabiki Thor'u da unutmamak gerekir.Onunla hep iyi anlaşırdın zaten ama yakın arkadaşın olarak.
"Hayır yani bana acı verecek kadar bir özlem içinde değilim.Neden sordun?"
"Sadece...sadece birçok kez ölümle karşı karşıya geldin.Ben sadece sana zarar gelmesinden korkuyorum." Demişti başını öne eğerek.Elini omzuna koydun.
"Hey,beni düşündüğün için teşekkür ederim ama başımın çaresine bakabilirim.Hem dünyada da bu işi yapıyordum .Hatırlıyorsun değil mi?" Dedin gülerek.
"Elbette,canlarına okuyordun." Seni gazlamasına güldün.Daha sonra Thor yüzünü incelemeye başladı ve yavaşça sana yaklaştı.Amacını anlamıştın ama ne yapacağını bilemiyordun.Öpmesine izin versen ondan hoşlandığını sanabilirdi ama sen ona karşı aşk hissetmiyordun geri çekilsen üzülebilirdi. Daha yakınına geldiğinde ani bir kararla geri çekildin.Thor bozulmuştu.Kapıda sizi gizlice izleyen Loki ise bu hareketine sevinmişti. "Thor ben çok—" "Asıl ben özür dilerim yapmamalıydım."

🅜🅐🅡🅥🅔🅛 🅘🅜🅐🅖🅘🅝🅔Where stories live. Discover now