7. Bölüm

3.4K 381 219
                                    

" Ayrıldım çünkü ailem beni çağırdı. Bana veda etmem için zaman vermediler. Onları seninle konuşmama izin vermeye ikna etmeye çalıştım ama işe yaramadı. "


Sonunda Jungkook ona döndü. Gözlerinin içine baktı ve " Hala nişanlın mı? " diye sordu.


Ebeveynlerinin, onun adına yasal olarak bağlayıcı bir nişan sözleşmesi imzaladığından bahsetmiyordu bile. Bağları gitmiş olsa bile, yasal olarak özgür değildi.


////****////


" Tae, konuşmamız gerek. " dedi keskin bir sesle. Ama Tae kucağından kalkmaya çalışmadı. " Şimdi! " dedi Jimin. Oldukça sinirlenmiş görünüyordu.


Tae özlemle ona baktıktan sonra gönülsüz bir şekilde kucağından kalktı. " Yakında geri geleceğim. " dedi, gözleri yumuşak ve parlayarak.


Jungkook başını salladı ve gitmelerini izledi. Tae arkadaşıyla konuşurken bir duş alsa iyi olacaktı. Daha konuşmaları gereken çok şey vardı.



****************************



" Sen aklını mı kaçırdın?! " diye çıkıştı Jimin odaya girer girmez. " Bunu bilseydim, seni asla benimle birlikte Dünya'ya getirmezdim. "


Tae kollarını göğsünün üzerinde kavuşturdu. " Neden bahsettiğini bilmiyorum. "


Jimin ona telepatik bir şaplak attı. Tae zihinsel kalkanlarını güçlendirerek ona baktı. " Aptalı oynama. Ne yapıyorsun Tae? "


Tae bakışlarını kaçırdı. " Ne demek istediğini bilmiyorum. "


Jimin içini çekti. " Tabii öylesindir. Umutsuz bir durum olduğunu biliyorsun. Bu insana ne kadar bağlı olursan ol, onunla olmana asla izin verilmeyecek. Burada kalmana asla izin verilmeyecek. TNIT öncesi dünyalarda süresiz olarak kalmamıza izin verilmiyor. "


Tae sertçe, " Arkadaşın dışında kimse nerede olduğumuzu bilmiyor. " dedi.


" Kendini kandırma. Şimdi bilmiyor olabilirler ama sonunda öğrenecekler. " Jimin başını salladı ve ona öyle acıyarak baktı ki midesi kasıldı. " Ona fazla bağlanma Tae. Aranızda makul bir mesafe bırakmaya çalış. Şimdiden ona karşı çok sevecen ve yakınsın. Kucağına oturup boynunu öpmesine izin vermek gerçekten gerekli miydi? Bu farkında olmadığım başka bir insan geleneği mi? "



Tae gözlerini kırpıştırdı. Jimin Jungkook'la olan ilişkisinin platonikten daha fazla olduğunu gerçekten fark etmemiş miydi? Gerçekten habersiz miydi? İnanması zordu. Ama Jimin biriyle bağlıydı ve beyninin cinsel çekicilikten sorumlu alanları bu bağ tarafından bastırılmış durumdaydı. Tüm cesur konuşmalarına rağmen, konu seks ve ilişkiler olduğunda, bu konuda hiçbir tecrübesi yoktu. Jimin'in cinsel çekiciliğin nasıl bir his olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu. Bu yüzden fark edemiyor olabilirdi.

Hello My Alien - Taekook ( Uzaylı Prensler Serisi 1)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt