Sretni do kraja života

110 13 0
                                    

Ma ćuti i tebe će isto snaći Vanesa smej se ti.
Kada smo se približili koljena su mi zaklecala i umalo se nisam srušila.Da me Vanesa nije pridržala bila bi na podu već.Pogledala sam ga bolje.I njegova brada od dva dana me je golicala već u mislilma.Razmišljala sam kako bi bilo da mi dodatke kožu.A tek kada su nam se ruke dotakle.Moja je tako mala naspram njegove.Ima duge prste i njegovane,ali muževne ruke.Zamišljala sam šta bi ti prsti mogli raditi mojoj koži.
Brzinski otjeram te misli.I opalim sebi mentalnu pljusku.Ponašam se kao neka napaljenica.Kada smo smjestili malog u sobu u hotel.Bilo mi je žao što su u hotelu.
Otišli smo u kafić Tanker na Novom Beogradu.Budući da mi je blizu i posla i stana znam svu raju.Volim tamo otićiSta zelis popiti casa ti je prazna? Nisam žedna. Jesi li gladna hoces da na Rucak? Stomak mi krlulji.
Ali odbijam ga.
Ne mogu ništa.
Ni jesti ni piti. Hoces da idemo na neki dezert mozdaŠta sad misli pod tim.
Može kažem.
Volim slatko o tome sam ovisna,al to ne mora znati. Idemo nasmesio sam se  ispruzio je svoju ruku jedva cekam da budem nasamo sa njom   drago mi je da je pristala... Opet te krupne ruke.Nasmijesim se pruzajući mu ruku i krenemo
Naručim čokoladnu kraljicu
I suzdržavam se da ne navalim na nju
Dok on nije uzeo narudzbu
Kriomice je skicam
Mogao je biti i veći komad za te pare.
Al ajde
Uzimam zalogaj i teško uzdahnem
Takva sam kad jedem čokoladu
I komadići mi pade na rame.
Koja neprijatnost.
Baš sam krmaca
Ali srećom ne debela. Priblizio se blizi kao bi joj Sklonio komadic cokolade. Zamisljam je kako je jezikom usisivamUstaje i približava mi se.
Gledam nijemo
Uzima rukom komadić bele čokolade i prvo ga proučava i zatim me pogleda u oči i proguta ga
Bilo me je sram i skrenem pogled. Pricaj mi sebi da li volela da se udas i da imas deceI zasto ti je toliko trebalo  da pristanes na dejt samom? Opet me zbunjuje i ne znam šta da mu kažem.
Biram istinu
Volim jako decu,vaspitačica sam po zanimanju.
I da volela bih imati puo dece
Ali roditelji su mi umrli.
Jako sam bila vezana za njih
Osećala sam se usamljeno dok ti nisi ušao u moje sanduče.
Inbox mislim.
Sa dopisivanjem.
Mislila sam zapravo da ne zaslužujem biti sretna.
Pokunjim se i spustim glavu i stavim ruke sa stola u krilo.
Osećam se žalosno trenutno. Seo sam   kraj  je lagano uhvatim je za bradu tako je nevina mogu joj pruziti ljubav sve sto joj treba. Seo sam   kraj  je lagano uhvatim je za bradu tako je nevina mogu joj pruziti ljubav sve sto joj treba. Uhvatio me je za bradu.I okrenuo me da ga gledam u oči

Dok sam bila zbunjena njegovim potezom.Gledao me je čudno.
Sa ljubavlju u očima i još nečim
Nepoznatim.
Bar meni.
Dugo smo se tako gledali.
Činilo se kao vječnost. Bicu direktan, svidjas mi od kada sam te video, mogu tu pruziti sve mogu ti pruziti svet na dlanuAli ja ne mogu da vjerujem u to.To je bajka. i A mi nismo princ i princeza. Suđeni da budu kralj i kraljica.
Sretni do kraja života
To nema
Nismo deca. Budi moja Kraljica, i Bicu tvoj kralj pruzicu ti sve sto po zelis sve sto zamislis. Na ove riječi prosto ne mogu odoljeti.
Želim biti nečija kraljica.
Klimam glavom i izustim lagano Da.
Sa suzom u očima. Nagnuo sam se zelim je poljubiti po treci put odvesti je u hotel zelim je ljubiti celu... Želim te.Izustih i izleti mi.
Nikad to nisam rekla nikom mušarcu.
Nikad nisam ni bila sa nekim.
Ali ovaj čovjek mi nudi cijeli svijet.
Da budem njegova Kraljica.
Sa njim ću i na kraj svjeta. Zeli me koliko i ja nju vidim  po pogledu  nervozno prilazim rukom kroz kosu. Nas razgovor prekida moj prokleti mobilni  John me uporno zove izvinim se Marijani i javim se kratko.

Glas AnđelaWhere stories live. Discover now