Su'nun kızı Ateş oldu

1K 117 69
                                    

Arkadaşlar bölüm biraz gecikti. Bu yüzden Özür dilerim sizden .  Lütfen yıldız atmayı unutmayın. 
.........................🔥💧..........................

Uyandığımda sabah olmuştu . Gözlerimi hafif aralayarak etrafa bakındım. Hatırladığım tek şey bayıldığımdı . İçinde bulunduğum odanın neresi olduğunu anlamam bir kaç dakika sürmüştü . Sonra bütün olanlar yavaşça beynime yeniden doldu . Muhtemelen kulübede kalacağım oda burasıydı . Geniş çift kişilik yatağın üzerinde uzanmış , etrafımdaki siyah tüllere bakıyordum . 

başımda felaket bir ağrı saplanınca, yataktan kalma ihtiyacı hissedip doğruldum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

başımda felaket bir ağrı saplanınca, yataktan kalma ihtiyacı hissedip doğruldum . Perdeyi aralayıp biraz odayı incelemeye başladım . Güzel büyük bir dolap odanın içine konumlandırılmıştı . Duvarları açık tonlardaydı , insana ferahlık veren bir renge sahipti . Fakat duvarlara karşın mobilyaların çoğu siyah renk seçilmiş ve bir duvar siyaha boyanmıştı . Siyaha boyanmış duvarın üzerinde dört elementin sembolünü görünce kalkmaya karar verdim .

 Ayağa kalktığımda başımdaki ağrıya biraz baş dönmesi de eklendi . Kafamı toparlamam ve ayılmam gerekiyordu ama şimdilik karşımda duran duvarı incelemek istiyordum. Her element alt alta dizilmiş şekilde duruyordu . Ateş , su , hava , toprak . Bu sıra bana bir yerlerden tanıdık geliyordu . 

(Uygun bunu bulabildim sıralamayı uyarlarsınız <3)

(Uygun bunu bulabildim sıralamayı uyarlarsınız <3)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ayakta durmakta zorlanmaya başlamıştım . Kafamı toparlamak için sıcak bir duşa İhtiyacım vardı .Evde banyoyu arasam iyi olurdu . Odadan dışarı çıktığımda tam karşımdaki kapı beni karşıladı . ''Umarım birinin odası değildir ''dedim kendi kendime ve kapıyı açtım . Ve bingo banyo tamda burasıydı . İçinde bir başkasının eşyası var mı ? Diye kontrol ettikten sonra hemen içeri girip kapımı kilitledim . Üstümde hayla buraya gelirken giydiğim kıyafetler vardı . Onlardan kurtulduktan sonra hemen duşa attım kendimi . Kafamı toparlamaya çok ihtiyacım vardı . Bir yandan da annemi düşünüyordum . Acaba katil olduğumu öğrense beni yine sever miydi ? Peki ya Jenna umarım öbür tarafta mutludur...

                   2 gece önce 

''Selest , Selest uyan tatlım aç gözlerini'' diye bağırdı Ameliya yeğeni için oldukça endişelenmiş ve çok sarsılmış bir haldeydi . Bütün güçleri bir anda ortaya çıkıvermişti. Hem onunda baskın gücünün su olması gerekirken nasıl Ateş olduğuna anlam veremiyordu .

Anka - AteşWhere stories live. Discover now