THT 52 KRALIN KILICI PRENSESİN SONU

58 10 5
                                    

PRENSES TALİA VERA

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

PRENSES TALİA VERA

PRENSES TALİA VERA

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

KRAL HAZER ALPAR

YEPYENİ BİR BÖLÜMLE GELDİM GEÇEN DE YAYINLAMIŞTIM HAZIR ÜNİVERSİTELER TATİLDEYKEN VİZE FİNAL DERDİ YOKKEN BOLCA BÖLÜM YAYINLAYAYIM DEDİM UMARIM BEĞENİRSİNİZ🥹

BAZILARINIZI GÖRÜYORUM OKUYUP OY VERMİYOR ÜZÜLÜYORUM OY VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN BEBEKLER❤️‍🩹

Prenses Talia Vera dün yaşadığı hadisenin ardından başına ağrı girmişti akşam vakti kızı odasında ziyaret edip odasına çıkmıştı. Yorgun bedeni çok geçmeden uykuya dalmıştı.

Sabah olduğunda Ledan elçisi Jeyan'a ulaşmıştı. Prenses Talia Vera'nın huzuruna çıktığında Kralını ayakta ve elleri arkada bağlı bir şekilde görmüştü. Kralına bakmayı bırakıp Prensese döndü.

"Ledan tüm şartlarınızı kabul etmiştir. Kralın Ledan'a teslim edilmesini isterler." Kral yumruklarını sıkıyordu. Kendi hatası yüzünden kendi zaferine gölge düşürmüştü.

"Ledan topraklarımı terk etmeden Kralı Ledan'a teslim edemem. Ledan'da esir tutulan halkımı Jeyan topraklarına getirin. Siz de esir tutulan her Jeyanlıyı ve esir olmadıkları halde özgürce yaşayamadıklarını bildiğim Komutanların Jeyanlı olan eşlerini isterlerse Jeyan topraklarına teslim edeceksiniz. Eğer olur da halkıma bir zarar gelecek olur ise Kralınızın kellesini Krallığımın girişine asacağım."

Prensesin sözleri ile elçi de Kral da dişlerini sıkmaya başlamıştı. Şuan tüm iplerin Jeyan'da olduğunu biliyorlardı.

"Ledan askerleri yarından itibaren Jeyan topraklarından çekilecek ve Ledan'da esir tutulan Jeyanlılar Jeyan topraklarına getirilecektir. Oradan halkınızı teslim alabilirsiniz. Aynı zamanda eğer Krallıklarına gelmeyi isterlerse Komutanların eşlerini de Ledan, Jeyan'a teslim edecektir."

"Gelmek istemezlerse Ledan'da özgürce yaşayacaklar eğer ki canlarına zeval gelecek girişimde bulunursanız bu sefer sadece savaşı kazanmakla kalmam Ledan'ı gelir başınıza yıkarım." Ledan Jeyan'dan daha güçlüydü lakin stratejik hamleleri iyi yönetebildiğinden Ledan'dan bir sıfır öndeydi.

TEHLİKELİ TOPRAKLAR 1 VE 2. SERİDonde viven las historias. Descúbrelo ahora