𝐂𝐇𝐀𝐏𝐓𝐄𝐑 𝐒𝐄𝐕𝐄𝐍

893 62 5
                                    


{ +16 }

- 𝐉imin...ugye tudod hogy ezt nem folytathatjuk ha összejössz Yoongi hyunggal? Vele szemben ez kurva nagy kicseszés lenne nem gondolod? - tettem keresztbe a karom.

- Jungkookie, ne aggódj nem fog kitudódni. - pásztázta a cipőnket Jimin. - Legalábbis én személy szerint elég kevés esélyt látok rá, nemtudom te hogy vagy vele. - nyelt egy nagyot majd rám emelte barna íriszeit.

- Fogalmam sincs... Ha tegyük fel hogy összejöttök, ez nem csak a te lelkeden száradna hanem alapvetően az enyémen is. - húztam el a szám. - Meg hogy is mondjam...nemtudom miért de van egy rossz előérzetem ezzel kapcsolatban.

- Naa, ne legyél ilyen Jungkookie. - bicentette oldalra a fejét ami aranyos hatást keltett benne. - Csak..csak utoljára egyszer. - fogta meg kis ujjaival a bicepszem anyagon keresztül.

Ajkaimat egy fáradt sóhaj hagyta el...még mindig nem tartom ezt helyesnek hisz ha úgy vesszük Yoongival elméletileg együtt vannak, mert látszik hogy oda meg vissza vannak egymásért. Gyakorlatilag már csak ki kell mondaniuk az sz betűs szót. Jelen pillanatban tanácstalan voltam, hisz Jiminnel mindig élveztem az egymásnak való önkielégítést, hiába nem éreztem/érzek iránta semmit. De jelenleg lelkiismeret furdalást érzek Yoongi hyungra tekintettel.
Viszont egy részem akarja, és ez ellen nemtudok mit tenni. Vagyis tudnék, de a vágy az ilyenkor teljesen elveszi az eszem s képtelen vagyok józan paraszti ésszel gondolkodni.

- Leges legutóljára. - emeltem fel neki a mutató ujjam..

- Hozzám vagy hozzád? - lehelt egy puszit a nyakamra. Direkt csinálja..

- Egyrészt hozzám. Másrészt egy kibaszott utcán vagyunk. Bárki megláthat. - bánom hogy nem néztem körbe amikor ezt csinálta. Nagyon bánom.

- Akkor menjünk. - hajolt a fülemhez. - Élvezni fogod, arra megmerek esküdni.

- Rendben, siessünk. - mit ne mondjak ezzel a tettével nagyon feltüzelt. Mancsát megfogva kezdtem el a házam felé húzni futó lépésekben. Elérve a liftet döntöttem annak a falának majd dús rózsaszín ajkaira tapadtam, miközben kacsóim más területekre kalandoztak. Pólója alá benyúlva kezdtem el simogatni az oldalát, néha alhasára térve. Pár másodperc múlva viszont felértünk az emeletre ahol lakom, s hevesen húztam a lakásom ajtaja felé.

- Milyen heves valaki. - kuncogott fel amikor úgy löktem be a barna falapon majd bezártam azt.

- Vess magadra. Remélem érzed ezt. - tettem kezét férfiasságomra s ő kihasználva ezt az alkalmat markolt rá erősen. Kis ideig még markolászta, majd ajkaimra tapadt s a kanapéra lökött. Kihasználva a tétlenségem ült a tagomra anyagon keresztül s csipőjét körkörösen kezdte el rajta mozgatni. Tettére férfiasan felnyögtem, majd kezeim a fenekére vándorolva markoltam bele, s úgy mozgattam magamon. Erre már ő is felnyögött lányokat megszégyenítő módon, két oktávval vékonyabban.
Hogy csíllapítsam a nyögéseit ajkaira tapadtam.
Egy ideig küzdöttünk a dominanciáért, de hamar elvesztette azt.
Ajkaink játékába nyelvemet is bevontam, miközben kezeim még mindig feneke markolászásával volt elfoglalva.

- Meg ne merj mozdulni! - vállt el ajkaimtól, s a vágyittas fekete íriszeimbe nézett. Erre bólintani tudtam hisz tetszett a dominancia amit árasztott magából, hiába tudta legbelül hogy kettőnk közül úgy sincs esélye, bár egy ideig hagytam neki hogy irányítson.
Az államtól egészen a nyakamig lepett el nyálas csókokkal néhol gyengébben megszívva azt. Erre ajkaimat újabb sóhajok sorozata hagyta el, hisz nyakamat csókolgatta azon belül a gyenge pontomat.

Megunva az említett testrészem kínzását haladt lejjebb, majd lerántotta rólam a zavaró tényezőket, így már fedetlen kidolgozott mellkasom s feszes hasam tudtam kínozni. Kockáim közepére adott egy egy nyálas s hosszú csókot majd alhasamra tért át, amit fogai közé véve szívott ki erősen, azaz jobban mint a nyakamat. Kacsóimat levezettem szőke tincsei közé, majd azokba beletúrva ösztönöztem többre és többre. Tettemen felkuncogott, majd övemmel kezdett el babrálni. Segítve neki emeltem fel a csipőm, majd zavartalanul hozzátudott férni merev tagomhoz, de előtte fekete farmeromat száműzte a szoba másik felébe amin muszáj voltam felkuncogni.

Újra alhasamat kezdte el ostromolni a csókjaival, majd anyagon keresztül nyalt rá férfiasságomra amire egy nagyobb sóhajt eresztettem ki az ajkaim közül. Tettére kénytelen voltam megint fellökni a csipőm hisz azt akartam hogy végre vegyen az ajkai közé, de ő nem siette el a dolgokat. Fejemet a párnák közé dobva sóhajtoztam mint egy szűz, aki épp az első alkamára vár. Megalázó volt a szituáció, de tetszett. Pár perc múlva arra eszméltem fel hogy Jimin kezeivel fedetlen tagomon dolgozik, miközben annak hegyét nyalogatja. Párszor megismételte ezeket, majd végleg az ajkai közé vette lüktető péniszemet.

Muszáj voltam lenézni rá.

Ahogy visszanézett rám a férfiasságommal az ajkai között éreztem hogy megrándulok egyet ott lent. Tétovázva de elkezdte mozgatni rajtam a fejét, amire egy újabb nyögés szaladt ki az ajkaim közül. Valamiért akaratlanul is Taehyungot képzeltem oda, ami részemről elég önző lehet, de jelen pillanatban ez kicsit sem érdekel.

- El-elfogok mennih! - figyelmeztettem a rajtam munkálkodót. Erre még gyorsabban mozgatta a fejét így kis idő múlva az ajkai közé engedtem magam. Lenyelve az örömnedvem nézett fel rám, majd felállva rólam dobta nekem a nadrágomat.

- Jimin... köszönöm. - néztem rá hálásan lihegve. - De ahogy elnézem neked is kell segítség. - néztem kissé feszülő nadragjára.

- Hagyd csak, hagyd csak. - legyintett a tenyerével. - Most nem szeretném, remélem nem haragszol. - hajtotta le buksiját.

- Ugyan. Nem haragszom ez miatt. De tényleg..ez volt az utolsó alkalom, oké? - kérdeztem, bár kijelentésnek is hangozhatott.

- Rendben. - bólintott rá. - És most mit szeretnél csinálni?

- Ahh, fogalmam sincs Jiminie hyung. - túrtam fekete tincseim közé. - Valószínűleg visszaírok Taehyungnak hisz őt ismerve már biztos zaklat. - kuncogtam fel a gondolatra, hisz amióta beszélek vele volt időm kitapasztalni hogy milyen. Hiába az ellentétem, tetszik a pimaszsága és az is hogy ilyen nagy szája van sokszor.

~taehyungforrocsokija

𝐏𝐇𝐋𝐄𝐆𝐌 - 𝐭𝐚𝐞𝐤𝐨𝐨𝐤 - [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now