•066)

632 54 12
                                    

Jungkook
@itsmekook

La naiba cu aceste sentimente.
16:30

De ce trebuie să te plac atât de mult?
16:31✔

Și nu mi-ai spus asta mai devreme?
14:44

În această situație, Taehyung nu știa ce trebuia să facă

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

În această situație, Taehyung nu știa ce trebuia să facă. Se holba la ecranul telefonului, neștiind ce să răspundă la acel mesaj. Jungkook știa totul, citise totul, văzuse mesajele, cu toate că Taehyung a încercat să șteargă unele dintre ele, dar prea târziu.

A încercat să ignore și și-a spus că o sa răspundă poate mai târziu.
În următoarele câteva ore, nu a făcut nimic altceva decât să se plimbe. Sau orice l-ar putea face să își ia gândul de la mesaje.

"Taehyung!"

Pentru un moment, s-a oprit din respirat, simțind cum tensiunea crește. Nici măcar nu voia să se miște, la auzul numelui său.

"De ce nu mi-ai spus mai devreme?"

Aflat în același loc, mai exact pe o bancă din apropierea mării, l-a simțit pe Jungkook așezându-se lângă el. Dacă ar putea face cumva să dispară, nu ar fi nevoie să se gândească de două ori.

"Taehyung, răspunde-mi."

Nu voia să îi răspundă, din cauză că situația s-a transformat dintr-una complicată, într-una foarte complicată. Dar nu avea de ales, având în vedere că s-a trezit pus în fața faptului împlinit.

"De ce ești aici?" Nu a ieșit tocmai cum dorea, dar măcar a încercat.

"La naiba, Taehyung. De fiecare dată când te întreb ceva, îmi răspunzi cu o întrebare. Ești mereu pe lângă subiect!" Jungkook era vizibil nervos, dar Taehyung încerca din greu să nu se piardă cu firea.

"Ți-am spus lași în pace. Și ți-am promis o întorc." Spune Taehyung, aproape pierzându-și vocea. "Și mesajele—"

Jungkook l-a oprit, lăsându-l pe Taehyung într-un șoc adânc. Simțea cum tot sângele i se ridică în obraji și chiar dacă nu știa ce să simtă, nu voia să se oprească.

~~~~~~~

ᴛʜᴇ ꜰᴏʀɢᴏᴛᴛᴇɴ ᴘᴀꜱꜱᴡᴏʀᴅ || ᴠᴋᴏᴏᴋWhere stories live. Discover now