16

1.5K 44 8
                                    

Jednou rukou se chytnu za čelo a opřu se o linku. Payton doběhne taky do kuchyně a koukne se na troubu. ,,No doprdele" Řekne a koukne se na mě. Ja tam stojím jako socha a koukám se na troubu. ,,To jsme trošku nedomysleli" Řekl a vyndal pekáč s cukrovím. ,,To ne no..." Řeknu se smíchem a začnu dávat do koše všechno to černý cukroví. Zrovna když jsem myla plech, někdo mi začal volat. Doběhla jsem si pro mobil, který jsem měla na gauči a zvedla to. ,,Prosím?" Zeptala jsem se, protože jsem se ani nekoukla kdo volá. ,,Jak prosím?! Adél můžeš mi laskavě říct kde jseš ty dva dny? Vůbec si mi neřekla že někam jdeš?! A ještě jsem si tohle číslo musela zjišťovat od tvých kamarádů, protože jsis očividně koupila novej mobil?!" ,,Ou...ahoj mami...já jsem u Paytona" ,,Cože?" ,,No...." Ona nic neřekla a típla to. Vůbec jsem tehle rozhovor nepochopila, takže jsem to nějak neřešila a šla zpátky za Payem. Ale Pay tam nebyl....
,,Payyy? Zlatoooo?" Řvala jsem několikrát na celý barák ale nic se nazpátek neozývalo. Jdu se podívat zpátky do obýváku, tam nic. Všude nahoru, nikde nic. Když jsem zase sešla dolů, slyšela jsem Payův hlas. Šla jsem za ním, stál u hlavních dveří a vypadalo to...že si s někým povídá. ,,Zlato?" Zeptám se když už jsem skoro u něj. On se na mě otočil a řekne: ,,Adééélll pojď jsem někoho ti představím" Řekne a nastaví jednu ruku abych k němu šla. Já jsem teda šla a podívala se, s kým si to Payton povídal.

"Ou shit"

Řekla jsem si v hlavě když jsem zahlédla kdo tam stojí. Stála tam ta bruneta, která mi minule dala pěstí a chtěla vědět kde je Payton. ,,Jeee ahoj ty musíš být Adél viď?" Zeptala se mile, což jsem se divila, ale věděla jsem že to jenom hraje. ,,J-jo, to jsem..ty jsi?" ,,Jo, promiň, já jsem Cierra, jsem Paytonova hodně dobrá
kamarádka☺️" Řekla a chtěla mi podat ruku, ale já jí nepřijmula. ,,Oh..aha tak to je super...promiň, ale my už musíme jít něco dodělat...tak pa...CIERRO" Řeknu toxicky a zavřu ji dveře před ksichtem.
,,Wtf Adél? Co to bylo?" ,,Promiň..moc se mi nezdá" Řeknu a nasraná se vydám zpátky do kuchyně. ,,Ale proč? Vždyť je milá!" ,,Milá? Jo to možná je, ale jenom na tebe a její ostatní kamarádky" Řeknu a začnu si vyndavat zase ty stejný věci na nový těsto. ,,Adél? Zlato? Co to s tebou je? Vy už se znáte? Nebo?" ,,Tak trochu" Řeknu a začnu vytvářet těsto. Payton ke mě přijde blíž a opře se vedle mě o linku. Já se na něj podívám, ale hned zase uhnu pohledem. ,,A odkud?" Zeptá se a nakloní se ke mě. Já se na něj podívám vražedným pohledem a řeknu: ,,Tvoje DOBRÁ kamarádka Cierra mi rozbila nos VÍŠ? Tak za ní můžeš ještě doběhnout a poděkovat jí" A zase se věnuju těstu. ,,Cierra? Neeee ta by to nikdy neudělala" ,,Pay snad vím, kdo mi rozbil nos a kdo ne...nebo ne?"
,,Jo to samozřejmě jo, ale nejde mi to do hlavy proč by to dělala" ,,Asi se kamarádí s Riley...to už mě taky napadlo dřív" Řeknu a posunu Paytona o trochu dál abych mohla ke koši. ,,Tyvole....ach jo..proč to dělají?" Zeptá se Payton asi sám sebe. Já nic neodpovím a pracuju dál.

O 10 minut později

Teďka zrovna dávám pekáč s cukrovím do trouby a RADŠI si zapnu časovač. ,,Tak.... co budeme dělat teďka?" Zeptám se a otočím se k Payovi ktery mě celou, celičkou dobu pozoruje. ,,Co kdyby jsme si zahráli virtuální realitu?" ,,Okey to zní fajn" Řeknu a jdeme do obýváku. Pay to všechno zapne a teď už vybíráme hru.
,,Tak co by jsi chtěla?" Zeptal se a projížděl tam další hry. ,,Tuto! Nenene to vedle..už si to přejel...no tohle" ,,Adél...neblázni...to je skok z mrakodrapu" Řekne a už chce jet na další hru. ,,Nenene prosiiiim strašně mě to zajímá" ,, Jestli pak budeš mít epylepsickej záchvat...tak to není moje chyba jo?"
,,Nebooooj" ,,No dobře" Řekl a dal to tam.

Chvilku jsme tam jen tak pobíhali po střeše toho mrakodrapu, ale pak se tam najednou spustil odpočet. ,,C-co to je?" Zeptám se. ,,No..tak za 9 vteřin musíme skočit" Řekl a já nahlas polka.

5-4-3-2-1....

No a už skáčeme.

Takže chci vám popřát krásný, krásňoučký Vánoce a ať se vám hlavně nic nestane jako mě jo?☺️Tahle část je trošku kratší, ale ono je totiž 1:11 takže moc nápadů nemám. Snad to až tak neva. U příští části mi můžete napsat co jste dostali☺️. Sice vůbec nevím kdy další část bude, aleeeee snad brzo. Tak zatím broučciiiii💕💞💕💗🌹💗❤️❤️💗

I hate my brother 2Where stories live. Discover now