♢2

1.3K 134 91
                                    

(Medya-Taejin❤) Bu resme bayılıyorum yia

İyi Okumalar🌼

"Of bir rüya görmüşüm varya. Bittik biz olum" dedi Jimin mutfağa girerken. Jin tavada omletini yapmış ve masaya koymuştu. Ardından da kapının önünde dikilen arkadaşına doğru döndü.

"Yine nasıl saçma bir rüya gördün acaba?"dedi Jin. Jimin ise hemen masaya kurulup anlatmaya başladı. "İşte biz tarih sınavına felan giriyorduk. İkimiz de hiçbir bok yapamıyoruz ve sonuç tarihten kalıyorduk. "

Jin, Jimin'in sözlerine karşı gözlerini devirdi. "Bu muydu yani?" dedi Jin. Arkadaşı Jimin baya zekiydi. Öyle ki rüyasında bile derslerle ilgili şeyler görüyordu.

"Evet mal. Düşünsene rüyam gerçek oluyormuş."

"Jimin neden gerçek olsun ki? Biz bir kere çok çalıştık ve ben başaracağımıza inanıyorum. Hem karşında tarih dersinin ustası var." dedi Jin. Şu an Jimin kendi kendini endişelendiriyordu.

Jimin ağzına bir salatalık attıktan sonra tekrar konuşmaya başladı. "Bugün seçmeler var değil mi?" Jimin söylemese Jin'in aklında bile değildi. Unutmuştu.

"Evet ya. Ben onu unutmuştum." dedi Jin. "Umarım kazanırsın dostum. Bence kesinlikle sen kazanırsın" Jimin gerçekten Jin'e çok güzel destek oluyordu. Jin her zaman içinden 'iyi ki o var' diye geçiriyordu. Sahi iyi ki Jimin vardı.

                                                      ♢♢♢♢♢♢

"Günaydın Tae. Ne bu surat olum?" dedi Jungkook. Taehyung sandalyesinde kollarını birleştirmiş bir şekilde ve uykulu gözlerle oturuyordu. "Dün bok gibi bir gündü kook" diye söylendi Taehyung.

"Neden ne oldu ki?" dedi Jungkook. Taehyung sıkıntılı bir nefes verdikten sonra konuştu. "Biz dün Jongin ile ayrıldık dostum" Jungkook inanamaz gözlerle arkadaşına bakıyordu. "Nasıl lan?" diye sordu Jungkook.

"Kendisi ayrılmak istedi. Aptal cidden aptal! Neden insan birden bire ayrılmak ister ki? Yok yapamıyoruz kendine başka bir erkek bul. Ne demek lan bu? Sonra da Taehyung neden sinirli? Tabi sinirlenicem başka ne yapacağım?!"

Jungkook arkadaşının dediklerini pür dikkat dinlerken içeriye Jin girmişti. Jungkook Jin'e bir bakış atıp Taehyung'a geri döndü. "Bugün seçmeler var değil mi?" Taehyung arkadaşının konuyu değiştirmesiyle başını sıraya koydu ve uyur pozisyonla konuşmaya başladı "Aynen ve ben bu halimle nasıl şarkı söyleyeceğim bilmiyorum."

"Nasıl yani? Sahneyi Jin'e mi bırakacaksın?" Jungkook'un bu sözleriyle Taehyung sıraya gömdüğü kafasını kaldırdı. "Ne diyorsun Jungkook? Sence o gereksiz beni geçebilir mi?" Jungkook alaycı bir gülümsemeyle "Neden olmasın?" dedi.

"Jungkook dayak mı istiyorsun sabah sabah?" Jungkook gülerek iki elini de havaya kaldırdı. "Yok canım sabah sabah dayak almıyım. Sustum tamam."

Jungkook da Taehyung'un yanına oturduktan sonra Taehyung etrafı incelemeye başladı. Jin'i görünce gözleri onda takılı kaldı. "Bu arada Jungkook tarih sınavında yanımdan siktir olup git!"

...
"Evet an itibariyle sınavınız başlamıştır." Hocanın sözüyle herkes sorulara odaklanmıştı. Tabi Jin de Taehyung'un yanına oturmuştu.

25 dk geçmişti. Jin'e göre o kadar da zor değildi ama Taehyung'a göre bir hayli zordu. "12. Sorunun cevabı ne lan" diye Jin'in kulağına fısıldamıştı Taehyung.

"A" diye yanıtladı Jin. Taehyung doğru şıkkı işaretlemeye başladı. Jin çoktan sorularını çözmüştü. Sınıf geneline göre Jin çok zeki sayılmazdı ama tarihte üstüne yoktu.

Sınav bittikten sonra öğlen arası olacaktı ve öğlen arasında seçmeler vardı. "Bitirdin mi lan" sağ tarafından ses gelince Jin ona doğru döndü. "Evet" Taehyung Jin'e, hocaya çaktırmadan biraz daha yaklaştı. Jin'in kağıdına bakmaya başladı. Doğru şıkların aynısını kendi kağıdında da işaretledi.

Sınav bittikten sonra Jimin hemen Jin'in sınıfının önünde bitmişti. "Çok heyecanlıyım" dedi Jin. "Fazla heyecan yapma dostum. Başaracağına adım gibi eminim şimdi yürü de gidelim hadi" deyip Jin'in koluna girdi Jimin. Zaten onların ardından Taehyung'da sınıftan çıkmıştı. Tabi yanında Jungkook'da vardı.

Birkaç kişi çıkıp şarkı söylemişti bile adım adım sıra Jin'e doğru geliyordu. Jin içinden şarkının sözlerini tekrar etti. "Cidden çok heyecan yapıyorsun Jin." Jimin bunu defalarca kez söylüyordu ve bunu söyleyerek Jin'e hiç de yardımcı olmuyordu.

"Ne yapıyım ya? İster istemez heyecanlanıyorum Jimin" dedi Jin. Göz ucuyla Taehyung'a baktığındaysa onun tersine çok rahat, umursamaz duruyordu. Jungkook'la birşeyler konuşuyorlardı.

"Kim Seokjin" Jin sesi anons edilince titremeye başladı. "Jimin sıra bende ne yapıcam?" Jimin Jin'in ellerini tutup destek olurcasına tuttu ve "Sen başarıcaksın Jin. Sana güvenim tam. Hadi çık ve yap şunu" deyince Jin arkadaşına gülümsedi ve son kez Taehyung'a baktı. Ne ara yanına geldiğini bilmeden.

"Bol şanslar Jin."

....

Taejinnn
Sonraki bölümde görüşürüz.

Şunu asla unutmayın Taejin Real♡

(I Purple You💜💜)

UGLY #Taejin ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin