Story cover for Düşten Farksız by dusklavande
Düşten Farksız
  • WpView
    Reads 1,374,063
  • WpVote
    Votes 94,194
  • WpPart
    Parts 59
  • WpView
    Reads 1,374,063
  • WpVote
    Votes 94,194
  • WpPart
    Parts 59
Complete, First published Jul 21, 2023
Mature
*Aile/aşk kurgusu
*Yetişkin içerik barındırır
---

"Bir ay boyunca burada olduğumu bile fark etmeyeceksin. Tek derdim o mektupta yazanı gerçekleştirip, altında kalabileceğim tüm vicdan yükünden kurtulmak."

Boş bakışlar atabilen tek kişinin o olmadığını kanıtlamak istercesine gözlerimde hiçbir his belirtisi olmamasına dikkat ettim.
 
"O mektupta bir ay boyunca evimde bir hayalet gibi yaşaman gerektiği mi yazıyordu?"

Sırıttım. Gözlerimde yaratmaya çalıştığım hissizliğim sırıtışımda da yer bulduğundan emindim.
"Hayır," dedim sakince. "Babamı bulmam, onunla en az bir ay vakit geçirmem ve kendisini tanıma fırsatı bulmam gerektiği yazıyordu."

Bir şey söyleyecek gibi olduğunda elimi kaldırarak beklettim. "Ama bir babaya ihtiyacım yok, biz bu bir ay boyunca birbirinden kaçan iki ev arkadaşı olalım."

Yalan söyleyebilme konusunda başarılı biri sayılır mıydım, bilmiyordum. Fakat beni o kadar tanımıyordu ki cümlelerimde neyin yalan neyin doğru olduğunu bulabilecek gücü yoktu.

Karşımda babam vardı.
Adını altı ay önce öğrendiğim, adımı biraz önce öğrenen babam...

•••

"Güzel olan sensin." 

"Güzel miyim?"

"Sana güzel olduğunu söyleme nedenim çok basit aslında." derken başını küçük bir hareketle hafifçe eğdi. "Sessiz kalınamayacak kadar güzelsin, Afrodit."

---
'040823
All Rights Reserved
Sign up to add Düşten Farksız to your library and receive updates
or
Content Guidelines
You may also like
You may also like
Slide 1 of 10
AŞK-I ŞİFA (TAMAMLANDI) cover
GÖLGENİN KÜLLERİ cover
KOMŞUMM cover
GELİNİN KIZ KARDEŞİ|TEXTİNG cover
SONUN KEHANETİ  -  UYANIŞ ÜÇLEMESİ 1 cover
Ünlü Bozuntusu // TEXTİNG cover
Kütüphane | YARI TEXTİNG cover
Sen Başkasın cover
GÜLLERİN AĞITI cover
Serçenin Kalbi /Gerçek Aile Serisi 3 cover

AŞK-I ŞİFA (TAMAMLANDI)

37 parts Ongoing

Elif 21 yüzyılda yaşayan, hayatında sadece nenesi olan yalnız ve depresyonla mücadele eden bir hemşireydi. Bir gün nöbetteyken cok sevdiği bir hastasını kaybetti. Bunun üzüntüsü ile başa çıkmaya çalışırken ansızın kendini 13. Yüzyılda buldu. Hayat Elif'e acımasız sürprizler hazırlamıştı. Ve bir de AŞK. Elif 13. Yüzyılda aşkı bulsa bile o zamanda yaşaması mümkün müydü?