chapter-25-

448 23 0
                                    

(Pov Louis)

Ik word wakker door het gevoel dat ik aangestaard word. Ik kijk naast me en zie dat Harry me aankijkt. "Kun je het zien?" Vraag ik hem en ik kijk in zijn ogen. "Ja. Heel goed zelfs." Ik grinnik wanneer hij dat zegt. Hij is zo'n chameur. "Waar denk je aan?" Vraag ik hem als hij even wegkijkt. *aan hoe groot jou wilskracht gisteren was* . Harry kijkt me weer aan en beantwoord mijn vraag. "Aan jou." Ik kijk hem verbaasd aan. "Wat is er? Vind je het gek dat ik aan je denk?" Vraagt hij met een gefronsd gezicht. Ik schud langzaam mijn hoofd. "Dat is het niet. Ik dacht alleen dat je daarvoor iets anders zei... maar dat heb ik me vast verbeeld." Harry's ogen worden groot.

"Wat dacht je dat ik zei?" Vraagt hij en hij wacht geduldig op antwoord. "Ik dacht dat je zei 'aan hoe groot je wilskracht gisteren was' maar zoals ik al zei. Dat verbeelde ik me." Harry schiet overeind en kijkt me met grote ogen aan. "Louis. Dat was wat ik dacht." Ik ga ook rechtop zitten en kijk Harry vragend aan. "Bedoel je dat ik...dat ik je...?" Hij knikt. "Dat je mijn gedachten las. Ja dat bedoel ik." Ik begin te lachen.

"Goeie Hazza! Daar trap ik niet in! Gedachten lezen tuurlijk." Het laatste mompel ik. "Lou, ik maak geen grapje. En dat weet je zelf ook." Antwoord hij kalm. Nu pas dringt het echt tot me door. Ik ben een vampier en ik kan gedachten lezen. Ik kijk Harry aan. Hij kijkt me bezorgd aan. "Het spijt me dat ik je niet geloofde. Alweer." Harry glimlacht naar me en legt een hand op mijn schouder. "Geeft niet. Het was eerst ook heel vreemd voor mij, maar geloof me. Alles komt goed. Echt waar. Ik glimlach en sta op. "Kom we gaan ontbijten.

Als het ontbijt op is zet ik mijn bord, beker en bestek in de vaatwasser. "Ik ga even douchen." Zeg ik tegen Harry. Ik loop naar boven, naar onze kamer. Ik pak kleding en een handdoek en ik loop naar de badkamer. Ik ga voor de spiegel staan en bekijke mezelf. Er is niet veel veranderd. Ik ben iets bleker en ik heb twee bijtwonden in mijn nek. Ze zijn niet super goed te zien maar als je naar mijn nek kijkt zie je ze zeker. Mijn hand glijd naar de wond aan de rechter kant. Die heeft Harry gemaakt in het ziekenhuis. Ik zucht. Ik kleed me uit en stap onder de douche.

(Pov Harry)

Louis loopt naar boven om te gaan douchen. Na een paar minuten hoor ik het water lopen. Ik sta op en ruim mijn spullen op. De deurbel gaat en ik loop naar de deur. Zodra ik de deur opendoe zie ik Niall, Zayn en Liam staan. "Hey jongens! Kom binnen. Louis staat te douchen." Ze knikken en ik laat ze binnen. Ik sluit de deur achter ze en we lopen met zijn allen naar de woonkamer.

Na 5 minuten komt Louis naar beneden. Zijn haar is nog nat van het douchen en het staat hem zo goed. "Hey jongens! Wat komen jullie hier doen!" Roept hij blij. Ik merk dat Zayn wat stil is. Stiller dan normaal. Ook wel logisch. Ik bedoel hij heeft zijn beste vriend pijn zien lijden toen mijn gif zich door zijn lichaam verspreidde. "Hoezo? Zijn we niet welkom ofzo?!" Roept Liam nep beledigt. We beginnen allemaal te lachen.

Na een tijdje zijn we weer rustig. Louis zit ondertussen naast me op de bank en ik hou zijn hand vast. "Wat is dat in je nek?" Vraagt Niall opeens en hij kijkt Louis vragend aan. Louis gaat met zijn hand naar de rechter wond en Zayn kijkt snel naar de grond. "En zeg niet dat het niks is want dat is het niet!" Voegt Niall er snel aan toe. Louis kijkt me aan en ik knik als teken dat hij het kan vertellen.

"Het... het komt door.. door... het komt door Harry." Zegt hij en hij kruipt tegen me aan. "H-hoe bedoel je? En wat is er met Zayn? Je doet al vreemd sinds Louis beneden is." Zegt Liam en hij legt een hand op Zayns knie. Louis en ik vertellen het hele verhaal. Louis vult de dingen aan die ik niet meer weet en ik doe hetzelfde bij hem.

Zodra we klaar zijn is er een lange stilte. Zayn kijkt nog steeds naar de grond. "I-ik... wow.. Dus Louis is een...?" Ik knik. Er is weer een lange stilte. "Dus... zullen we een film kijken?" Vraagt Niall om de stilte te verbreken. We stemmen allemaal in en we besluiten Toy Story te kijken.

(Pov Liam) *OWJEAH Daddy Directioner*

We kijken Toy Story. Mijn favorite film. Ik heb alleen niet veel aandacht voor de film. Ik kijk de hele tijd naar de bijtwonden in Louis nek. Zou Harry die ook hebben? En zo ja waarom zien we die dan niet? Zitten die dan op een andere plek? Ik schrik op uit mijn gedachten als iemand zijn hand voor mijn gezicht zwaait. "Huh?" Ik hoor gelach. "Ik vroeg wat je te drinken wou!" Roept Niall lachend. "Doe maar cola ofzo." Niall loopt naar de keuken en niet veel later komt hij terug met 5 glazen. Hij geeft mij een glas en ik bedank hem.

Ik richt me weer op de film maar mijn gedachten blijven afdwalen naar de vragen in mijn hoofd. "Harry? Ik weet niet of ik dit wel moet vragen. Maar heb jij eigenlijk bijtwonden?" Vraag ik voorzichtig. Harry kijkt even naar beneden maar knikt dan zacht. Hij fluisterd iets in Louis' oor en Louis fluisterd iets terug. Harry knikt en draait zich om. Louis pakt de onderkant van zijn shirt en rolt hem langzaam omhoog.

Mijn ogen worden groot zodra ik Harry's rug zie en ik merk dat ik niet de enigste ben. "O mijn god." Hoor ik Niall mompelen. Zayn zit met zijn handen voor zijn mond naar Harry's rug te staren. Op Harry's rug zitten minstens 12 bijtwonden. "H-het spijt me dat ik het vroeg." Zeg ik beschaamd. Louis laat het shirt weer zakken en Harry gaat weer recht zitten. "Het geeft niet. Ik snap dat je nieuwschierig was." Ik knik even. We kijken met zijn allen de film af en dan gaan we 1 voor 1 naar huis.

(Pov Louis)

Zodra iedereen naar huis is richt ik me op Harry. "Eindelijk zijn we weer alleen." Zeg ik ondeugend. Ik bijt op mijn lip en ik duw Harry op zijn rug. Ik ga op hem liggen en pak zijn wangen vast met mijn handen. Ik leun dichter op hem tot onze lippen elkaar raken. We zoenen even zo maar dan lik ik over zijn bovenlip en vraag om toegang. Harry opent zijn mond en onze tongen spelen een vurig spel over wie de leiding krijgt. Ik win. Ik haal een hand door Harry's haar en pak het op de helft vast. Ik trek zachtjes aan zijn haar wat hem zacht laat kreunen. Ik glimlach tussen de zoen door.

"Vind je dat leuk Tomlinson?" Vraagt Harry uitdagend. Ik knik en ga verder met hem zoenen. Hij gaat mee en al snel ben ik bezig met de knoopjes van zijn blouse openmaken. Zodra ze los zijn trekt Harry zijn blouse uit en gooit hij hem op de grond zonder onze zoen te verbreken. Harry trekt mijn t-shirt uit waardoor we de zoen wel moeten verbreken. Ik plaats mijn hand in zijn nek en trek heb rechtop.

Mijn handen gaan naar zijn riem maar op het moment dat ik die los wil maken gaat de bel. Ik grom en ga van Harry af. Ik pak mijn t-shirt en gooi Harry's blouse naar hem. Terwijl ik mijn shirt aandoe loop ik naar de voordeur. Ik doe de voordeur open en er staat een man met lang zwart haar en rode ogen. "Ah! Precies de vampier die ik zocht!" Roept hij blij. Ik kijk hem verward aan. "Sorry, maar wie bent u?" Vraag ik hem verward. Zijn glimlach vervaagt even maar is dan weer terug. "Ow het spijt me! Wat onbeleefd! Ik ben Armando! Jik bent Louis Tomlinson, toch?"

Hey loves!

Wat vinden jullie van het nieuwe hoofdstuk? Wie is Armando? En wat wil hij van Louis? Blijf lezen als je het wil weten!

Vote&comment

Love ya'll

het geheim van harry styles||een Larry Stylinson fanficWhere stories live. Discover now