chapter-40-

302 21 0
                                    

(Pov Louis)

Ik word wakker door het geluid van mijn telefoon. Ik wrijf door mijn ogen om wakker te worden. Ik pak mijn telefoon en zie dat ik een sms heb van een onbekend nummer.

Kom naar het café om 12 uur precies
-A

Ik kijk op mijn wekker. 10.15. Zal ik wel moeten gaan? Ik sta op en doe kleding aan. Ik loop naar beneden en maak een ontbijtje voor mezelf. Na het ontbijt komt Harry beneden. "Hey baby." Zegt hij zodra hij me ziet en hij geeft me een kus op mijn voorhoofd. Ik kijk op mijn telefoon 11.45. "Ik ga even naar Liam." Zeg ik en ik sta op. "Wees voorzichtig." Zegt Harry voordat ik naar de gang loop. "Komt goed." Antwoord ik en ik loop naar buiten

Bij het café staat iemand te wachten. Zodra hij mij ziet loopt hij naar me toe. Ik zie dat het Aiden is en ik wil wegrennen maar ik voel een hand om mijn pols. "Meekomen." Ik word meegetrokken naar een steegje. "Aiden laat me los." Zeg ik zacht. Hij legt zijn vinger op mijn lip en maakt een sussend geluid. "Louis, je weet dat dat niet kan. Nog niet." Fluister hij in mijn oor en voor ik het weet heeft hij zijn lippen op de mijne geplant.

Ik probeer Aiden van me af te duwen maar ik kan de kracht er niet voor vinden. Eindelijk laat Aiden mijn lippen los. Er staan tranen in mijn ogen. Aiden pakt mijn haar en trekt me mee het steegje uit. Hij opent de schuifdeur van een busje en duwt me erin. Hij gooit de deur met een klap dicht en stapt zelf aan de rijderskant in. Hij begint te rijden. Ik weet niet waar naartoe. Ik weet niet hoe lang het duurt maar het is donker zodra we stoppen.

De deur word open gedaan en ik word ruw  uit het busje getrokken. "Aiden laat me gaan, alsjeblieft." Snik ik. "Hou je kop." Sist Aiden en hij slaat me in mijn maag. En nog eens. En nog eens. Hij gaat door totdat ik bloed. Hij trapt me nog eens in mijn kruis en laat me achter. Ik ga als een bolletje op de grond liggen en begin te snikken.

(Pov Harry)

Het is 8 uur en Louis is nog steeds niet thuis. Ik pak mijn telefoon en bel Liam, alweer.

(L:liam h:harry)

L: met Liam

H: is hij al bij je geweest?

L: nee sorry hazz. Heeft hij al gebeld?

H:nee. Waar is hij? Waarom loog hij tegen me?

L: ik weet het niet Haz. Ik moet gaan.

Liam hangt op en ik laat me snikkend op de bank vallen. Mijn telefoon trilt en snel neem ik op. Louis' stem klinkt trillerig. Alsof hij heeft gehuild.

(L:louis h:harry)

L: h-het spijt m-me

H: het geeft niet. Waar ben je?

L: ik w-weet het niet.

H: beschrijf iets louis.

L: er i-is een super markt. En een pier...

H: ik weet het al. Blijf waar je bent ik ben er met 5 minuten.

L: harry ik kan het niet meer.

H:lou wat...

Ik hoor gepiep aan de andere kant van de lijn. Ik twijfel geen moment en bel Liam.

H: Liam ga met Zayn en Niall naar de pier nu!

Voordat hij kan antwoorden hang ik op en pak ik mijn auto sleutels. Ik ga in mijn auto zitten en snel naar de pier.

(Pov Niall)

Ik heb het hele gesprek met Liam en Harry gevolgt. Ik, Zayn en Liam stappen in de auto en we rijden naar de pier. We stappen uit en Liam rent richting Louis. "LOUIS!" Hoor ik aan de andere kant van de pier. Ik kijk naar Louis die zijn handen van de railing haalt. Hij leunt iets naar voren en valt naar beneden. "NEE!" Roept Harry en hij rent naar de rand. Liam is er eerder en springt achter Louis aan.

Zayn rent naar Harry en pakt hem vast. "ZAYN LAAT ME LOS!" Roept hij gefrustreerd. "Harry, Liam is al achter hem aan. Je kunt niets doen!" Harry zakt in elkaar en Zayn gaat naast hem op de grond zitten. Harry's schouders beginnen te schokken. Ik loop langzaam nar hem toe en pak hem vast. Geluidloos lopen er tranen over mijn wangen.

Ik kijk naar het strand. Een persoon stapt uit het water met een lichaam in zijn armen. Het lichaam word op de grond gelegd en de persoon begint op zijn borst te drukken. Langzaam sta ik op en loop ik voorzichtig naar de 2 mensen toe. Het lichaam beweegt iets en gaat langzaam rechtop zitten. "LOUIS!" Hoor ik achter me en voor ik het weet rent Harry langs me heen. Ik ren achter hem aan.

Harry slaat zijn armen om Louis heen en ik doe hetzelfde bij Liam. Na een tijdje hoor ik sirenes en neem ik aan dat Zayn de ambulance heeft gebeld. Harry word van Louis afgetrokken en Louis word op een brancard gelegd.

O.o louis deed een zelfmoordpoging. Im sorry. Hope it was a good chapter.

het geheim van harry styles||een Larry Stylinson fanficWhere stories live. Discover now