chapter-14-

464 24 0
                                    

(Pov Liam)

Niall en ik rijden het terein van de fabriek op. Zodra ik de auto stil zet sprint Niall de auto uit. "Niall rustig, misschien is er iemand." We sluipen naar de deur. "Het is gigantisch hoe moeten we ze ooit vinden?" Vraagt Niall en hij kijkt rond. "Misschien moeten we per verdieping doen. Eerst gaan we naar de kelder dan deze verdieping en zo gaan we steeds hoger." Niall knikt instemmend en we zoeken naar de kelder.

(Pov Harry)

Sinds de man(jason) terug is ben ik gebruikt als boksbal. Ik voel een vloeistof uit mijn wang lopen en neem aan dat het bloed is. Jason kijkt op, alsof hij iets hoort. "Shit!" Hij rent weg en Louis en ik blijven alleen over. Jason had Louis eerst buiten westen geslagen zodat hij geen geluid kon maken. Ik snap nu waarom Jason weg rende. Ik hoor voetstappen boven me. Ik wil schreewen maar ik ben buiten adem door alle klappen. De deur gaat open en ik verwacht Jason te zien maar inplaats daarvan zie ik Liam staan. "Harry! Niall kom hierheen! Ik heb ze gevonden!" Niall komt aangerend, zijn gezicht is nat van de tranen. "Harry!" Hij rent naar me toe en probeert de touwen los te maken. "Nee help Louis eerst!" Roep ik en ik kijk zijn richting op. Niall draait zich om en slaat zijn handen voor zijn mond." Louis! Word wakker!"  Hij schud hem door elkaar maar Louis reageerd niet. "Hij is buiten bewustzijn, Niall." Hij pakt het touw wat om Louis voet zit en probeert het los te krijgen terwijl Liam mij helpt. Al snel zijn mijn armen los en beginnen we allebij aan een voet. Als ik los ben ren ik naar Louis die net los is. Niall probeert hem op te tillen maar dat lukt hem niet. "Laat mij maar." Niall stapt weg en ik pak Louis op. Aangezien ik vampier ben gaat dat erg makkelijk. "Wie heeft jullie eigenlijk ontvoerd?" Vraagt Liam. "Iemand van vroeger. Ik wil er nu liever niet over praten." Liam knikt en we lopen naar zijn auto.

(Pov Louis)

Ik word wakker in Harry's bed. Mijn hoofd bonkt. "Hazz?" Ik kijk rond maar hij is nergens te bekennen. Ik hoor voetstappen de trap op komen en als de deur opengaat zie ik Harry staan met een grote glimlach. "Gelukkig! Je bent wakker!" Roept hij blij en hij komt naast me op het bed zitten. Ik wil rechtop gaan zitten maar Harry houd me tegen." Nee,nee,nee. Je moet rusten!" Het valt me nu pas op dat hij blauwe plekken in zijn gezicht heeft. Nu komt alles terug. "Hazz? Wie was dat? Die man die ons ontvoerd had?" Hij kijkt pijnlijk. "Dat was Jason. Hij was 1 van de vampiers die me gebeten had." Hij staat op en loopt naar de deur. "Wat ga je doen?" Vraag ik hem. "Ik ga ontbijt voor je maken. We hebben twee dagen niks gegeten." Ik leg mijn hand op mijn maag. Ik heb wel erge honger ja.

(Pov Harry)

Ik loop naar beneden om ontbijt voor Louis te maken. Als ik klaar ben loop ik naar boven met een dienblad vol eten. Ik zet het op bed neer aangezien Louis aan het douchen is. Ik loop naar de badkamer 

En klop op de deur. "Lou, ik ga even naar Zayn, even vertellen wat er is gebeurt." Roep ik. "Is goed! Hoe laat ben je terug?" Hoor ik van onder de douche. "Weet ik nog niet, kan laat worden. Doe maar rustig aan en dan zie ik je vanavond wel." Ik hoor de douche uitgaan en hoor dat de deur van het slot word gehaald. Louis staat in de deuropening met alleen een handoek om zijn middel. "Ik hou van je." Fluisterd hij in mijn oor en hij bijt er zachtjes in. "Ik ook van jou." Zeg ik zachtjes en ik geef hem een kus op zijn wang. "Je eten staat op bed." Zeg ik en ik loop naar beneden.

Ik rij naar zayns huis. Zodra ik daar ben klop ik op de deur en die word open gedaan door zayn. "Harry? Wat doe jij hier?" Vraagt hij verbaast. "Ik dacht dat jullie niet meer met me wouden praten." Zegt hij en hij kijkt naar de grond. "Hoezo dat? Waarom zouden we niet met je willen praten?" Ik kijk hem verbaast aan. "Nouja aangezien ik wegging toen jullie..." "Aan het zoenen waren? Zayn doe niet zo gek! Ik begrijp je." Roep ik blij. "Echt waar?! O gelukkig! Ik dacht dat jullie niks meer met me te maken wouden hebben. Aangezien ik al 3 dagen niks van jullie heb gehoord."

het geheim van harry styles||een Larry Stylinson fanficWo Geschichten leben. Entdecke jetzt