15.Bölüm

1.7K 80 10
                                    

mediadaki-Ayaz

SELİN'DEN

Rezil olduğumu anladığım an kalbime ağırlık çökmüştü. Nemli gözlerimi Ozan'a döndüğüm de kahkaha atması daha da içimi acıtmıştı. Onla beraber diğerleri de gülerken kızlar üzgün bir şekilde bana bakıyordu. Sinirlerim yine tepeme gelirken Ozan'ın gözünün üstüne bir yumruk attım. O neye döndüğünü şaşırıp arkasına sendeleyince sinirle ayağa kalktım. Topallayarak yürürken bir yandan da bağırıyordum.

''Kas kafalı. Ben biliyorum sana yapacaklarımı. Bittin Ozan bittin...''dedim. Elif koluma girip bana yardım ederken öfkemi dindiremiyordum.

''Ayaklarıma kapanacak bu kas kafalı.''dedim. Herkesin kahkahasını önemsemeyip yürümeye devam ettim.

OZAN'DAN

Bana âşık mıydı? Bu bir mucize... Allah'ım yaşasın. O an mutluluktan kahkahalara boğulmuştum. Ne olduğunu anlamadan gözüme yediğim yumruğu hiç beklemiyordum. Şaşkınlık ve acı ile bakarken Selin sinirle gidiyordu. Bana da bağırıyordu. Ayaz yanıma gelip gözümü görünce yine kahkaha attı.

''Ayaz, ne oldu abi? Niye vurdu bana?''dedim. Bu sözümle bütün erkekler kahkaha attı.

''Oğlum kızla dalga geçtin. Ondan.''deyince şok içinde kekelemeye başladım.

''Dalga geçmedim ki ben. Mutluluktan güldüm. Hay beynime tüküreyim. Ne yapacağım şimdi? Nasıl affedecek beni?''dedim. Ama bilmiyorum deyip yanımdan uzaklaştılar. Yine bir çuval incirin içine etmiştim. Yavaşta yerden kalktım. Gözümde fena ağrıyordu. Eli de çok ağır... Bu düşünce ile gülümsedim ''Tam da sevdiğim kız tipi.''diye mırıldandım.

Ah Ozan ah ne adamsın sen be...

GECE'DEN

Sonunda kamp alanına gelmiştik. İlk işimiz ateş yakmak olmuştu. Çadırları kurarken yine Selin'in bağırması ile bütün dikkatimiz ona döndü.

SELİN'DEN

Pişman edeceğim seni Ozan. Kulağından çekip onu çadırımı kurmak istediğim yere götürdüm. Ozan ancak acısında inliyordu. Öküz şey ne olacak.

''Çadırımı buraya kuracaksın.''dediğimde şaşkınca bana bakıyordu.

''Ben mi?''dediğinde daha da sinirlenmiştim.

''Yok, dedem gelip kuracak. Saf mısın sen? Tabi ki sen kuracaksın. Beş dakika da kur şunu.''dediğimde Ozan söylenerek başlamıştı işine. Bende gülümseyip hasır koltuğumu çantamdan çıkarıp açtım. Oturduktan sonra da gözlüğümü takıp bacak bacak üstüne attım. Yerden de sopa aldıktan sonra işim tamamdı. Tatili zehir edeceğim sana Ozan. Benimle dalga geçmek ne demekmiş göreceksin.

GECE'DEN

Gülümseyip çadırımı kuramaya başladım. Ayaz yanıma geldiğinde gerilmiştim.

''Çadırını kurayım mı?''dediğinde mavi gözlerine bakmamaya çalıştım.

''Yok, sağ ol ben kurarım.''dedim. Bana üzgün bir ifade ile bakarken onu umursamayıp işime devam ettim. Yine Selin'in bağırması ile yerimizde sıçramıştık.

''Ayyyyyy... Karınca yuvasının üstüne kurmuşsun. Kaşınırım ben olmaz. Çadırı topla şuraya kur.''dediğinde Ozan bitmiş bir şekilde Selin 'e bakıyordu. Yazık çocuğa ya... İşi bitmişken yeniden baştan başlayacaktı. Ama yine de itiraz etti.

''Olmaz, karınca yuvası falan yok altında. Hem oturduğun yerden nasıl göreceksin.''dediğinde Selin sopayı alıp çocuğun sırtına vurdu. Ozan''ahhh... Ya bir dursana.''dediğinde Selin yine bağırıyordu.

GECE'NİN HÜZNÜWhere stories live. Discover now