Accidentu

527 24 0
                                    


Deodata usa de deschide si apare Luke cu Calum...ma indepartez putin si il vad cum se apropie de mine.

-Afara, trebui sa vorbim! spune si ma priveste in ochi.Accept si ies afara...si imediat a inceput sa ne certam.

-Esti un nimic! tipa el.

-Iar tu?Luke habar nai ca eu te iubesc, ca nu am mai placut pe nimeni decat pe tine!Dar tie nu ti-a pasat decat sa ma folosesti, nu sunt o marioneta, care nu are sentimente, nu sunt indiferenta, am vrut sa te ajut, sa iti fiu aproape, dar tu mai mintit, mai vrajit, sti ce lasa-ma! incep sa plang dar el ma trage la el in brate , ii dadeam cu pumnii in piept, dar nu simtea nimic...avea o privire dura, deparca m-ar ucide...eram.slaba asa ca ma pun in mijlocu strazi vazand niste lumini de la masini care puteam sa jur ca sunt colegi de-ai lui Luke.

-Mai bine mor...sa vedem daca o sa doara asa cum ma doare pe mine! tip si ma ridic asteptand impactu.

-Cart..vino inapoi! tipa el

-De ce sa ma distrugi iar? Nu! spun si vad ca masina incetineste si cineva iese din masina cu un pistol....Luke vine si ma trage in jos dar am fost inimerita in picioru drept...am tipat si vad cum se strang atatia in juru meu ...il vad pe Calum cum ma duce in casa si Lucy ma ajuta sa imi dau pantaloni jos, ma durea ingrozitor si aveam ceva ramas din acel glont in coapsa...cand a vrut sa mi-l scoata Lucy am tipat si am inceput sa plang.Am fost distrusa pe interior si in exterios...moarte te astept!

-Cart..Cart te rog ramai printre noi! O sa vina Nobu imediat! ma calmeaza Lucy.

Am stat pe canapea cu picioru bandajat dar tot ma durea, dar cei mai rau e ca am inima facuta bucati!

-Scumpa mea Cart!! tipa Nobu si vine langa mine, se pune in genunchi langa canapea si ma ia de mana

-Nobi!! incep sa plang si il.privesc in ochi.

-Gata scumpo! ma ia de mana si ma pupa pe frunte.O sa fi bine...trebui sa plecam de aici!E un risc sa stai aici! spune el

-Dar....

-Nu...eu trebui sa iti duc masina la garaje, ai grija.Ai prieteni aici.Te voi ajuta! Te iubesc fraiera mica si scumpa! spune si ma pupa pe obraz.Nobu mereu ma iubit, si eu la fel...este ca un frate pentru mine si il iubesc enorm, mereu era langa mine si stiu ca va fi mereu.

-Doamne Cart...imi pare rau! se aude vocea lui Luke
Am decis sa nui raspuns, sa il ignor, dar inima nu era de acord...nu vreau sa ii mai dau vreo satisfactie ca sa mai ma poata distruge.

-Te rog Cart...vino cu mine...departe de aici, nu esti in siguranta! spune el..ma uit la el si vad ca ma implora din priviri...si ca avea o pararere de rau de ce am patit.

-Hemmings..lasa-ma! spun si il privesc cu lacrimi in ochi.

-Cart...se aude vocea lui Ash..

-Ce i-ai facut Luke!! tipa Mike

-Ash ...ai idee daca Nobu mai vine? il intreb

-A spus ca are la atelier probelme...! spune instristat Mike

-Aha...deci eu sunt un nimic! sunt o povara! spun si imi las privirea in jos...toti sau strans in jurul meu zambind , dar aveau ochi inlacrimati...chiar si Luke.Am vrut sa ma ridic dar ceva ma trage inapoi in jos, am scos un icnet de durere si vedeam cum Luke ma privea....aa da se bucura ca el e teafar si eu sufar.Lucy vine langa mine si la fel si Calum cu Mike si Ashton care imi ofera o imbratisare stransa.Ma simteam ...aiurea..

•Perfect for Me• || F.F Ashton Irwin ||Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum