Noul Sef.

236 18 4
                                    


Tot zborul m-am gandit la El.Mereu o sa aibe un loc in inima mea, si mereu o sa il iubesc, doar ca mi-a cerut o pauza cand aveam mai mare nevoie de el.Imi tineam mana pe burta si ma gandeam ca nu o sa mai fie la fel.Niciodata.De ce mi se intampla  mie astaImi urasc viata...

**

Cand am ajuns acasa totu era normal, soarele stralucea si vedeam multi copii prin jur.Cat ca aveam 18 ani ma simteam inca un copil, defapt in sufletu meu voi fi mereu un copil.
Pasesc in casa si totu era normal, chiar exact cand am decis sa plec.Imi las bagajele si ma trantesc pe canapea.Deodata simt cum imi suna telefonu...era de la facultate, raspund si pe fundal aud.

-Alo..domnisoara Crisman?

-Da!

-Va puteti face prezenta la universitatea noastra ati fost acceptata!

-Serios?!Va multumesc mult! spun si apoi inchid.Saream in sus de fericire si am mers sus sa imi fac un dus si sa ma schimb.

Dupa toate zilele astea in care am stat fara gelurile mele speciale acum sigur stau o ora sub jetu de apa.

Gandurile imi zboara la Ashton, Mike, Tania chiar si Nobu, dar ma simt ciudat .Vina! imi spune subconstientul.

Opresc apa si ies din cabina si imi infasor corpu intr-un prosop pufos.
Intru in dormitor si imi scot o camasa offies alba iar peste un sacou negru , o fusta neagra mai sus de genunchi mulata si niste pantofi negri cu toc.
Ma machiez simplu si apoi imi iau o poseta neagra unde imi pun telefonu si niste bani.

Am vrut sa merg la garaje dar eram deja in intarziere.Chiar imi era dor se echipa, dar ma duc dupa.Imi prind paru ca observ ca inca nu era complet uscat .

Imi chem un taxi si il asteptam afara pana ce vad o masina oprind la cativa metri de mine...iar din ea iesise un tip saten, cu ochelari pe ochi si imbracat in negru.Cine o fi?Am fost distrasa de taxiul care oprinse in fata mea, ii zic sa ma lase la adresa facultati si imi intorc capu si ma uit la tipu care se uita dupa masina.

*La Facultate*

-Sper sa te descurci cu programu, vei incepe in maxim 7 saptamani, inca ne e greu cu modele care vin..si trebui sa ne organizam! imi spune directoarea.

-Ok, as putea sa va ajut?intreb

-Nu e nevoie, dar o sa ma gandesc la propunerea ta! Acum mergi si odihnestete, pari obosita! spune ea bland.Daca ai sti tu ce am eu in cap, ai zice ca-s nebuna.Inca ma gandeam la tipu ala , chiar trebui sa merg la garaje...vreau sa vad ce se mai intampla acolo.Am decis sa merg pe jos si observ ca nu eram departe si imi grabesc pasu.Intru pe usa metalica si era o atmosfere a dracu de naspa, toti se plimbam cand in dreapta cand in stanga...

-Salutare! spun eu cu un zambet larg.

-Cart!! tipa Cami , ea e o fata care nu prea  imbratiseaza dar acum asta face.

-Hei! spun si o strang in brate.

-Doamne ma bucur ca esti aici, noul sef a zis ca vrea sa te cunoasca! spune ea zambind.

-Sef?! intreb mirata, cand deodata aud o voce masculina care ma face sa tresar.

-O sa apara imediat! spune si pleaca spre ceilanti care le zice ca am revenit Toti au venit si mau luat in brate si a zis ca le pare rau de pierderi, dar le zic ca e in regula.Deodata usa metalica se deschise si se izbeste de perete, ma intorc si vad ca era...tipu de mai devreme, dar ce face aici?

•Perfect for Me• || F.F Ashton Irwin ||Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin