Nu ma mai parasi.

307 17 0
                                    

@•Ashton Pov•

Sunt fericit ca lui Cart ii prinde bine compania lui Luke, chiar daca ma doare ca nu sunt eu in locu lui sunt fericit pentru ei.Deodata imi aud telefonu sunand...era Cart, raman socat dar decid sa ii raspund.

-Alo?

-Ashton te rog poti sa vi sa ne intalnim?

-Sigur. vin si te iau?

-Nu, ne vedem in parc! spune si aud un mic suspin dar imi inchide fara a mai spune ceva.

  Ma decid sa ma schimb de hainele care le purtam si ma duc la dulap si imi scot o pereche de blugi, un tricou negru si un hanorac care il las descheiat, ma incalt cu tenesii , imi iau telefonu si cobor jos si ies imediat din casa.Ma indrept spre parc si singurele ganduri erau...de ce ma suna Cart la ora 3:00 ca sa vorbim..puteam face asta dimineata....dar cred ca e important de ma chemat la ora asta.

Cand am ajuns o vad stand pe o banca privind spre lac... ma apropi incet, dar si-a ridicat privirea spre mine si ii observ ochii aia superbi plini de lacrimi.

-Cart..-nu am apucat sa zic ceva ca vine si ma imbratiseaza...oare chiar ...

-Imi pare extrem de rau Ash! spune printre suspine

-Pentru ce iti ceri scuze?

-Sunt asa o proasta!

-Hei ...hei..uitate la mine, spun si ii ridic privirea pana o intalneste pe a mea.Cart daca nu imi spui ce ai nu o sa te pot ajuta! adaug eu

-Totu e din nou clar, am fost asa o proasta ca am avut incredere , in cineva care merita indiferenta! spune clar si raspicat .

-Eu am fost devi -nu apuc sa termin ca buzele ei se lipesc de ale mele formand apoi un sarut pasional plin de dorinta, imi era dor de asta, imi era dor sa o tin in brate, sa o sarut, sa o simt langa mine, este cel mai minunat lucru pentru mine si o iubesc mai mult decat orice pe lume.

-Te rog...nu ma mai parasi! imi sopteste ea

-Nici nu am facut asta, dar credeam ca e o fi bine langa Luke sti el fiind primu!

-Gata cu idiotu ala.Ash ma poti ierta pentru ce am facut...crede-ma chiar ma urasc pentru aceste lucruri!

-De ce sa te iert cand eu niciodata nu am avut un motiv sa ma supar pe tine! spun si apoi o privesc in ochi si vad acea sclipire ce ma hipnotiza....o sarut pe frunte si o imbratisez strans.

-Te iubesc mult Ashton! spune ea

-Si eu te iubesc! spun zambind.

-Ce zici sa mergen la tine acasa! spune ea..

-Cum adica la mine...la noi acasa!Vreau sa plec de aici Cart!

-Sunt de acord cu tine!

Mergem acasa mai intai unde aveam totu pregtit sa plecam.. si avand in vedere ca eu vreau acum si subliniez acum,il sun pe tata  sa imi trimita avionu personal, Cart ma privea ciudat , cred ca era confuza stiind ca parintii mei erau divortati.

-Cart, iubito, esti ok?o intreab eu

-Perfect cand sunt cu tine!

-Bine pentru ca in maxim 3 saptamani vine sora mea… si stiu ca iti e dor de ea!

-Glumesti, nu am mai vazut-o de mult!

-Stiu, de aceea ea ava veni in L.A, cand noi ajungem!

-Esti cel mai dragut si simpatic posibil! spune si ma imbratiseaza, se uita la mine si isi apropie buzele de ale mele formand apoi un sarut pasional, ii ceream permisiunea...dar ea decide sa se joace cu mine, cert e ca ador cand face , imi da haboracu jos la fel face si cu tricoul, dar nici eu nu-s prea prejos si ii dau bluzonu jos si apoi o ridic la mine in brate, lipind-o de un perete, isi strecoara mainile in parul meu . in timp ce eu ii las un semn pe gat,ceea ce o face pe Cart sa scoate un mic gemat, zambesc la auzul acestuia si continui apoi sa o sarut pe buze, de data asta limbile noastre se intalnesc si faceau un dans pasional, dar deodata se aude usa....ma intorc si o vad pe mama...ce dracu cauta aici? gandesc eu

-Ash , daca vroiai o pardita,macar in camera ta sa fi stat! spune ea plina de sarcasm

-Mama o spun cat de frumos se poate, pleaca pana nu chem bodyguarzi! spun amenintator

-Nu ai avea tupeu! spune ea...o ignor si imi scot tigarea electronica din blugi.

-Totusi ce cauti aici?Parca a fost totu clar ca totu acum e doar pe numele meu si a lui tata! spun eu si dau aburul afara.

-O mama nu isi poate vizita copilul! spune parand ranita, dar ignor asta pentru ca e o prefacuta..imi las deoparte tigarea si ii zic:

-Ce prefacuta esti...sigur esti mama mea ca eu nu seman cu tin si nici Tania!

-Iubito, ce zici sa ma astepti sus, revin! spun uitandu-ma la Cart, da aprobator din cap, dar nu inainte sa imi sopeasca suav:

-Grabeste-te! spune si urca dupa la etaj.

-Ce a fost asta Ash! tipa ea

-E iubita mea, daca vrei sa sti, ea ma inteles cand am stat impreuna cu ea, si inca o face!Tu nu ai stiut decat sa freci bani aia ca pe oricare alti, si apoi sa faci un mare faliment firmei, noroc ca eu ma descurc in acest domeniu si nu mai esti nici pe departe proprietara! spun si deodata palma ei face contact cu fata mea.

-Asta pentru ca tatal tau ti-a zis!

-Vezi ca ai niste viziatori! spun uitandu-ma ca in pragu usi erau  cei care pauzeau casa.

-Ce?! se uita in spate si vede ca erau 2 gorile care se apropiau  de ea .

-Domnule Ashton, va deranjeaza?! spune unul dintre ei

-Duceti-o si lasati-ma am altele de facut acum! spun si o vad cum o ia pe persoana care credeam ca e mama, imi aduc aminte de ce am fost intrerupt si urc in camera mea unde o vad pe Cart...dar de ce plangea?

-Iubito....ce ai patit?

-Promiti ca nu o sa ma indepartezi, ca nu o sa ma urasti!

-Ce se intampla...explicami sa te pot ajuta!

-Am fost la bar la Calum cu Nobu si Calum ma amenintase...nu...v-vreau sa ....

-Hei, swetty , nu o sa patesti nimic, nimeni nu stie de casa mea din L.A.Deci hai.avem ceva de zburat!

-Ok! spune si se calmeaza.Observ ca avea unu din maieurile mele pe ea, care ii statea bine, dar inainte de a cobora, nu ezit sa nu ii dau o palma peste fund apoi incep sa  rad la cum a tresarit.

-Mai faci asta odata si....in acel moment isi trece mana pe banda blugilor dar o opresc....

-Gata! spun eu si o privesc in ochi.

**

Cand am ajuns la aeroport, avionul ajunsese deci puteam sa ii fac acea surpriza lui Cart...o sa ii placa.

Am mers spre avion si cand sa intram apare....

Heii stiu ca e scurt dar am o mica problema si nu am reusit sa il fac mai lung.Deci sper sa va placa si daca vreti ca in urmatorul capitol sa va apara numele + commu , faceti ce am spus in capitolul anterior.Mult succes!Ceau! :*

•Perfect for Me• || F.F Ashton Irwin ||Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum