2 ani...

412 23 0
                                    

Au trecut 2 ani decand totu a luat o intorsatura.Eu si Ashton suntem de 2 ani impreuna si sunt chiar fericita, am avut cele mai minunate momente cu el, mi-a declarat dragostea lui, o iubire care stiu ca nu se va termina.Mi-am terminat liceu doar ca sa pot pleca cat mai repede din acele locuri, acum stau in L.A intr-o vila cu vedere la ocean...era minunat

-Iubire ce faci? ii aud vocea scumpului de Ash

-Bine , dar tu iubi ce faci? ii zambesc

-Ma gandeam sa mergem sa il vizitam pe Nobu, a zis ca vrea sa isi vada "nepotelul"! rade el

Raman putin tacuta din cauza ca eu si Ash nu am facut-o inca chiar daca dormeam impreuna, stateam serii la rand cu el, nu ne-am gandit sa facem acest pas...si nu am avut cum...el a avut multe inregistrari si interviuri si venea mereu tarziu sau obosit.

-Hei esti ok? scumpo!  ma trezeste el din ganduri

-Da, hei ce ziceai de Nobu? Sigur ca vreau sa mergem! spun zambind.Imi era dor de el si am auzit ca are o noua iubita...sper ca nu mi-a vopsit masina in violet...

-Ma bucur ca suntem mereu deacord unul cu celalant! spune si ma saruta usor pe buze.

**

Cand am ajuns am fost intampinati de Nobu si echipa de la drifturi..si mi sa adus aminte ca fac 18 ani,nu pot sa cred  ca am uitat, am fost prea ocupata cu inscrierea la facultatea de designer ca am uitat, cateva lacrimi de fericire imi cad pe obraz si il imbratisez pe Ashtom strans...poate e doar o atractie fizica dar tot il iubesc, am fost mereu surprinsa de el.Il ador.

-La multi ani Cart! spune o tipa blonda care era de mana cu Nobu.

-Mersi si ..sa va tina!! tip si ii imbratisez pe cei doi.

-Multumim...la fel! spune si apoi vine Ash si ma saruta apasat, ii raspund si apoi auzim niste voci din spate..

-Asa Ash!!! asta e vocea inconfundabila a lui Calum.

-Hello...baieti ce faceti? spune Ash si merge la ei...il vad si pe Luke...frate de ce mereu trebui sa apara si sa imi strice dispozitia?

Merg la bar si imi iau o doza de Monster si ma pun pe un scaun...simt doua maini pe umeri mei si imediat tresar si cand ma intorc o vad pe Lucy..

-Lu!! tip si o iau in brate.

-Cart!! spune si ma strange.

-O sa raman fara aer! spun si ma eliberez din stransoare ..respiram greu si ma pun pe scaun cu fata in palme.

-Scuze...spune ea.

-Sunt bine...am.nevoie sa merg la baie! spun si merg in casa si urc la etaj in baie...imi sprijin mainile de blatul chiuvetei si ma privesc in oglinda...imi dau cu apa rece pe fata si deodata aud usa deschizandu-se...ma uit si il vad pe Luke.

Nu zic nimic dar stau si il privesc...doar se uita la mine.

-Uite cum am ajuns Cart!! spune calm

-Luke..

-Lasa-ma sa continui....am avut o depresie din cauza ta, te-am iubit, si inca te iubesc, dar ma doare sa te vad cu Ash, el te poate atinge, eu nu, el te saruta sta cu tine...eu nu pot, mai indepartat fara sa sti de ce si cum am facut!

-Termina! Gata!, Luke vreau sa ies.Ash cred ca deja ma cauta.

-Nu te grabi, Ash te iubeste, tu nu !

-Suntem de 2 ani impreuna...il iubesc cu inima nu cum ai facut tu cu mine...sa ma lasi singura, sa ma faci sa sufar, sa fi cu 2 fete in acelas timp...am avut incredere, dar sa pierdut imediat ce am vazut ce persoana esti!

•Perfect for Me• || F.F Ashton Irwin ||Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum