~16~

34K 892 258
                                    

İyi okumalar

Uyandığımda güneş daha yeni doğuyordu. Beni sıkıca sarmalamış kolları kaldırmaya çalıştım ama olmadı daha çok sıkmaya başladı biraz bekledikten sonra tekrar kaldırmayı denedim ve yine başarısız oldum öyle sıkıyordu ki kıpırdatamıyordum bile.

"Araz bırakta su içim susadım."

Biraz homurdandıktan sonra kollarını çözdü ayağa kalkıp sessiz adımlarla aşağı indim mutfağa geçip iki bardak su içtikten sonra rahatlamıştım.

" SAHRA !"

"Laaaaaaan !" Bağırıp yerimde sıçramam bir oldu Uraz kahkahalarla bana gülerken bende gülmeye başlamıştım.

"Sen ne zaman geldin ?"

"Geleli 1-2 saat oldu Alp beni bırakıp evine gitti. Su içmeye kalkmıştım seni görünce dayanamadım korkutmak istedim yüz ifadeni görmen lazımdı." deyip tekrardan gülmeye başladı.

"Bunun intikamını alırım ona göre."

"Seve seve bekliyorum."

"Uykum daha fazla açılmadan yatsam iyi olucak iyi sabahlar."

"Sanada."

Uyuşuk uyuşuk merdivenleri çıktıktan sonra ses çıkarmamaya özen göstererek odaya girdim. Araz yüzüstü uzanmış uyuyordu bende yanına gidip yatağın içine girdim şu an o kadar tatlı duruyordu ki sevmek istedim. Acaba dokunsam uyanır mıydı ? Onu her ne kadar yumurmak istesemde buna engel olup Araz'ı izlemeye devam ettim.

"Beni daha ne kadar izleyeceksin ?"

Uyanmışmıydı ? ne zaman uyanmıştı ki ? Yüzüm yanmaya başlarken konuşmaya çalıştım.

"Yoo hiçte bile."

Bana dönüp belimden tutrak kendine çekti. Ciddi yüz ifadesiyle dikkatlice bana bakıyordu.

"Dün niye ağladın."

"Sen gittiğinden beri kâbus görmeye başladım her gece. Her gece senin öldüğünü gördüm ne hâle geldiğimden haberin var mı ? Yok !  Tam üç hafta boyunca göremedim seni. Doğru düzgün uyuyamıyordum uyuduğum zamanda kâbus görüyordum zaten. Korkuyordum o kadar gerçeklerdi ki , her gece senin cesedini görmek bu nasıl bi duygu biliyor musun ? Bilmiyorsun ! Senin için ne kadar endişelendiğimi , korktuğumu , özlediğimi biliyor musun ? Hayır ! Kafamdan bin türlü senaryo gelip geçti bunlardan haberin var mı ? Yok ! Her gece ağlamaktan gözlerimin altı şişti açıp kapayamadım acısından peki bunlardan haberin var mı YOK !"

Ne zaman ağlamaya başlamıştım ? az önce onu sevmekten bahsediyordum şimdi ise onu boğmak istiyorum.

Gözümden dökülen yaşları silip sakin bir şekilde konuştu.

"Artık ben yanındayım özür dilerim ağlama uyu hadi."

Burnumun ucuna öpücük kondurup bana sıkı sıkı sarıldı biraz daha zorlasa kemiklerimi kırıcak o derece.

"Araz biraz daha sıkarsan kemiklerimi kırabilirsin."

Kollarını biraz gevşettiğinde rahatlamıştım.

ARAZ'IN AĞZINDAN

Kollarımdaki masumiyete bakarak gülümseyip saçlarını öptüm çok güzel kokusu vardı kendimi ondan bi türlü alamıyorum. İkinci defa birinden özür dilemiştim. İlki annemi kurtaramadığım o adama engel olamadığım içindi ikincisi ise Sahra'ya hissettirdiklerim için. Bugün onu biraz dışarı çıkarsam kafasını dağıtmasını sağlayabilirdim. Yavaşça başını yastığın üzerine yerleştirip odadan çıktım. Telefonumu elime alıp Alp'in numarasını tuşladım.

BUNDAN SONRA BENİMSİNWhere stories live. Discover now