✨FİNAL✨

26.7K 679 149
                                    

Söze nasıl başlayacağımı gerçekten bilmiyorum. 'BUNDAN SONRA BENİMSİN' benim wattpad'deki ilk yazdığım kitap ve benim için çok özel bir yeri var. İlk başta bu kadar fazla okunucağını hiç ama hiç beklemiyodum. Okuyucu sayısı arttıkça yazma istediğim daha da arttı ama artık yolun sonuna geldik. Yorumlarınızla beni güldürüp o kadar çok mutlu ediyosunuz ki sizi gerçekten çok çok çok seviyorum her zaman yanımda olup bana destek çıktığınız için teşekkür ederim. Aslında böyle uzun konuşmaları hiç beceremem sadece içimden gelenleri söylüyorum. Burda oldukça büyük bir aile olduk hepinizle çok mutluyum. Bu kitabı bitirmek benim için gerçekten zor o kadar çok alıştım ki insan ister istemez üzülüyo. Arada özel bölümler gelicek ve yine hepberaber olucaz. Hepiniz hakkınızı helal edin tekrardan hepinize çok teşekkür ederim. Bölümü gece paylaştığımı sanıyodum ama uyku sersemliğine paylaşmamışım djdjdd bu yüzden sizden hem onun içinde hemde gecikme için özür diliyorum iyi okumalar inşallah beğenirsiniz sizi seviyorum ❤ Bu arada özel bölüm yakında gelicek sizi orda ufak bir süpriz bekliyo ❤ Final hakkındaki yorumlarızı bekliyorum ❤

Yarın büyük gün hayatımdaki en özel gün. Yarın Araz'la yepyeni hayatımıza ilk adımımızı atıcağımız gün. Eski günler aklıma geldikçe burukça gülümsedim. O geceden sonra herşey bambaşka olmuştu. Ameliyatım dediklerine göre zor ama başarılı geçmişti. Günlerce hastanede yatmıştım Araz benimle beraber kalıp bana yardım etmişti. Begüm , Alp , Onur ve Uraz hastanede kaldığım süreçte her gün gelip gitmişlerdi. Gözümü ilk açtığımda hepsi karşımda durmuş gülümsüyolardı. Annemi ilk gördüğümde çok şaşırmıştım benden özür dileyip bütün olanları anlatmıştı eğer babamın dediklerini yapmazsa beni öldürmekle tehdit ettiği için yapmak zorunda kalmış bunu duyduğumda çok şaşırmış babama olan öfkem daha da çok artmıştı. Annemle aramız gerçek anne kız ilişkisine dönüşmüştü. Babama gelince o gece Alp'in silahından çıkan kurşunla ölmüştü polisleri nasıl hallettiklerini bilmiyorum ama her şey yolundaydı. Hastaneden çıktıktan sonra birkaç gün evde dinledim bu süre içerisinde annem , Araz , Alp , Begüm ,Onur ve Uraz hep yanımda olup bana yardımcı olmuşlardı tıpkı küçük çocuk gibi baktılar bana. Begüm demişken sınava girdi ve oldukça yüksek bir puan aldı onunla gurur duyuyorum.

Eskisi gibi sapasağlam ayağa kalktığımda Begüm için ufak bir kutlama yaptık. Alp o gece Begüm'e evlenme teklif etmişti hiçbirimiz bunu bilmiyorduk hepimize süpriz olmuştu. Begüm heyecandan bayıldığında endişelenmiştik ama kendine gelince sevinçten ağlamıştı. O gece içerisinde Türkiye'ye memleketimize dönmeye karar verdik. Annem ve Araz'ın arası ilk başta soğuk olsada sonradan iyi oldu araları. O kadar çok mutluyum ki o kötü günlerin üzerinden tamı tamına iki ay geçti. O iki ay içerisinde her şey çok güzel oldu. Ankara'ya döndüğümüzde Arazla yeni bir eve taşındık üstelik Begüm ve Alp'te yan eve taşınmışlardı. İlişkileri gerçekten çok güzeldi arada yine atışıyorlardı ama sonradan dayanamayıp barışıyorlardı. Onur ise bizimle dönüp Ankara'ya taşınmıştı o da yeni bir hayata başlamıştı artık. Uraz'a gelicek olursak o da kendi evine geri dönmüştü ve Arazla araları son derece iyiydi. Bir araya geldiğimizde Urazla konuşmuştuk olan biten her şeyi onada anlatmıştım babasının nasıl kaçtığını , babamın ona yardım ettiğini her şeyi. Olanları duyduktan sonra bir süre tepki vermedi biz inanmadığını zannederken ayağa kalkıp Araz'a sarıldı o an hepimiz şaşırdık. Araz'da kardeşine duyduğu özlemle sarıldığında gözümden süzülen yaşlara hakim olamamıştım. Araz'ı öyle mutlu görmek benim için en güzel şeylerden biriydi. Bunların yanında son bir süpriz daha var o da yarın çifte düğün olacak Begümle beraber kararlaştırdık bunu. Arazlara söylediğimizde kabul ettiler. Kısacası bütün kötü anılar geçmişte kaldı , artık hepimiz yeni bir hayata adım atmıştık.

Araz'ın beni öpmesiyle düşüncelerimden uzaklaşıp kendime geldim.

"Araz uyu artık saat bire geliyor kendi düğünümüze geç kalıcaz sonu o olucak."

BUNDAN SONRA BENİMSİNWhere stories live. Discover now