Platonik sevgiliye mektup

2.2K 77 29
                                    

Sevgili okurlarim aslinda bu platonik sevgilime yazdiğim bi mektup sizinle paylaşmak istedim. Umarim beğenirsiniz
Sizi cook öpüyorumm
Multide size özel müzik ve foto var bakmayi unutmayin

Sevdiğim;

O uykulu salak halini görmeyi çok isterdim.

Dramatik bir başlangıç oldu sanırım. Üzgünüm. Sadece yazmam gerekiyor. Sana gönderemiyorum belki ama yazmak rahatlatıyor. Beni umursayacağını yada kalbimi kırmayacağını bilsem inan sana da yollardım bunları. İçimde neler olduğunu asla göremeyeceksin. Umrunda değilim. Asıl acı bu işte. Bu nefes alamamaktan daha zor. İçin yanıyor ama bir şey yapamıyorsun. Duygularımı s*k*p atıyorsun bir kenara. Gülmem gerektiğini başka insanlara bakarak hatırlıyorum ben. Sonra herşey geçiyor gibi oluyor, durup diyorum ki kendime "bunu hak edecek ne yaptın?" İnan bulamıyorum. Ne olur, üzme beni. İçimde biriken hislerin birden bire patlayarak beni zerreler halinde dağıtacağından korkuyorum. O kadar aptalım ki kendimi öldürebilirim. İçim çok acıyor.

Hiç beklemediğim bir anda girdin hayatıma sevdiğim. İtiraz etme hakkım olmadı. İtiraz eder miydim gerçi onu da bilmiyorum.

Kendimi şuan o kadar acınası ve çaresiz hissediyorum ki. Tanrım! Bu acı cidden çok berbat. Tek istediğim sendin. En sevdiğim sendin. Sadece sen. Her zaman sen. Yerine bir başkasını koyamıyorum. Kalbim de öyle bir yere kurulmuşun ki senden başka kimsenin oraya girme hakkı olmuyor. Oysa seninle doğru dürüst bir kelime bile konusmadık. Attığım mesajlara cevap vermedin daha doğrusu. Sadece uzaktan sevdim seni ve tam 2 aydır görmüyorum. Seni çok özledim.

Bir kez daha gururumu ayaklar altına alarak sana "acınası" beni hatırlatabilirim ama korktuğum şey beni rezil etmen değil de bunu yaptığında, duygularımı hiçe sayıp benimle alay ettiğinde hissedeceklerim. Kimsenin düşüncesi umrumda değil. Tek bir kişi hariç. O da sensin. Ben hıçkırırken sen nasıl uyuyabiliyorsun? Nasıl bu kadar vicdansız oluyor, duygularımı hiçe sayabiliyorsun? Dayanamıyorum artık. Yoruldum. çok özlersin, gidemezsin. Söyleyemezsin, sadece özlersin. Tükenirsin, geberirsin ama söyleyemezsin. Gururumdan değil, gelmeyeceksin bilirim. Seni ilk kez gördüğümde, yaşantım da çok önemli bir yer tutacağını hissetmiştim. Şey, 6. hissim kuvvetlidir de...

Ertesi gün çok geç olabilir. Gel artık! Ne olur beni kurtar bu dipsiz kuyudan. Sana ihtiyacım var. Kimseye olmadığı kadar sana.

Seni gözlerinin mavisi kadar sonsuz seven ...

UÇURUMWhere stories live. Discover now