Boşver Kafan Güzel Olsun

357 24 10
                                    

Zor biliyor musun?
Hayat gerçekten zor.  Yaşamak gerçekten zor, yaşıyormuş gibi yapmak daha zor.
Sevmek zor. Alışmak zor sonra vazgeçmek daha zor.
Bu zorlukların üstesinden gelmek için insan önce kendisini  sevmesi lazım. Yaşadığı hayatı, bulunduğu çevreyi, çevresindeki insanları, yaşadığı yeri sevmeli.

Ve hayal ettiğim  yerde değilim. Hiç birimiz hayal ettiğimiz yerde değiliz.
Ya da yanında olmak istediğimiz insanların yanında değiliz. Yapmak istemediğimiz şeyler zorla yaptırılmaya çalışılıyor belkide. Ama bu hayatta her şey istediğimiz gibi olmuyor işte. Ve bu yüzden hayal kuruyoruz. Hayallerimizi gerçekleştirmek in çabalıyoruz ve hayat denen bu denizin içinde boğulmamak için çırpınıyoruz.
Şimdi düşünün hayallerinden vazgeçmek zorunda bırakılan bir insan nasıl yaşayabilir?  Ben hayallerimden mahrum bırakılan bir insanım. Yaşamak istemediğim bu hayatı sevmek zorunda olan biriyim. Denedim denemedim mi sanıyorsunuz çok denedim sevmeyi. Ama olmuyor. Hayallerinden özellikle de sevdiği insanla birlikte olduğu hayallerinden vazgeçmek. Berbat bir şey.
Sevdiğinden uzakta yaşamak berbat bir duygu. Mesafeler sevgiyi öldürmez diyorlar. Doğru ama mesafeler çok acımasız. Acıtıyor hemde çok. Özletiyor hem de deliler gibi.
Ondan Uzakta yaşamak, ona sarılamadan, yıllardır alışık olduğun sese kulaklarının hasret kalması. Görmek isteyip görememek. Canın öyle çok yanıyor kii...
Yokluğuna sarılmak tam da bu olsa gerek .  Şu anda tek istediğim ne biliyormusunuz. Yarınlarımı alsınlar Geri versinler bana onunla geçirdiğim günleri.
Çünkü ben sadece onun yanında mutluydum.

Bu hayata alışmaya çalıştım. Unutmaya çalıştım ama olmuyor. Yaşanan onca şey kolay unutulmuyor. Hem ben onu silgiyle yazmadım ki tek kalem de sileyim. İlk başlarda çok zordu, onsuz aldığım her nefeste ölüyordum sanki. Ama sonraları yokluğunda  alıştım. Artık her gece ağlamıyorum mesela. Ben bu durumdayken beni ayakta tutan tek şey arkadaşlarımdı. Onlar olmasa halim  ne olurdu bilmiyorum. Hepsini çok seviyorum.
Aileme zaten bunları anlatamıyorum. Anlatsam anlamazlar zaten. Beni birazcık dinleselerdi zaten bu durumda olmazdım. Oturup iki çift laf bile etmiyoruz. Etsek kavga çıkıyo zaten. Tek bildikleri ders çalış diyerek başımın etini yemek. Çalışıyorum ama olmuyo derslerde zor anlamak için götümü yırtıyorum ama  nafile matematikten aldığım not 50nin üzerine çıkmadı daha  bir de çalışmadığı halde yüksek not alan üstün zekalılar var tabi sinir oluyorum. Güzel olmadığı halde yakışıklı sevgilisi olanlar var onlarında saçını başını yolasım geliyor. Neyse Allah herkesi sevdiğine bağışlasın. Beni de ona
VE son olarak yaşadığın  hayatta mutlu olmak için ya kaderin güzel olacak yada kafan.

Eğer kader senin de bana olduğu gibi yüzüne gülmüyorsa siktir et kafan güzel olsun.

UÇURUMDove le storie prendono vita. Scoprilo ora