34

36 5 0
                                    

Ik gaap en rek me uit. Piper komt de kamer binnen. Haar haar is vochtig en ze heeft mijn ochtendjas aangetrokken. Ze trekt een zwart topje en een zwarte onderbroek aan. Dan trekt ze een zwarte panty aan. Ook doet ze een mooi, strak, kort, zwart jurkje aan. Dan loopt ze weer de kamer uit. Ik gaap nog een keer en stap dan uit mijn bed. Ik trek mijn pyjama uit en pak mijn kleren. Ik pak een grijze fluffy trui met een strakke spijkerbroek. Ik doe mijn lange, rode haar in een hoge staart. Voor mijn gevoel heb ik wel iets weg van Ariana Grande. Ik loop de badkamer binnen. Daar staat Piper. Ze is net klaar met haar mascara. Ze heeft een prachtige gothic outfit aan! Ik kijk jaloers. Piper maakt een seksy beweging met haar heupen en loopt dan de badkamer uit. Ik doe wat mascara en lipstick op en loop dan naar beneden.

"Zullen we gaan shoppen?" Phoebe springt alvast van haar stoel. "Mij best." Ik neem nog een hap van mijn appel. Ik loop naar de gang en pak mijn jas. Ook Piper komt naar de gang en trekt haar leren jas aan. Prue pakt haar autosleutels en opent de deur. We stappen in en rijden weg.

"Wat vind je van dit rokje?" Prue laat een zwart, sierlijk rokje zien. "Moet dat?" Twijfelend kijk ik naar het rokje. "Ik heb liever roze ofzo." "Jammer. Ik zoek wel een jurkje voor je." Prue hangt de rok terug in het rek. Piper komt het pashokje uit. Ze heeft een witte jurk aan. "Nah, dit is niet echt mijn kleur." Zegt ze en ze verdwijnt weer. Dan komt Phoebe naar buiten. Ze heeft een kort zwart jurkje aan met spaghettibandjes. Ik steek mijn duim naar haar op. "Perfect girl!" Zeg ik. Ze glimlacht. "Weet je het zeker? Ik ben niet zo van het nette." "Im sure!" Ze lacht en gaat het kleedhokje weer in. Ik kijk op. Prue loopt op me af met een zilver jurkje met gouden franjes en knopjes. "Wow! Wat mooi!" Zeg ik opgewonden. "Pas hem maar." "Ikke?" "Ja jij!" "Sure?" "Jep!" Ik pak de jurk aan en loop het kleedhokje binnen.

Dreamboy?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu