Niche On Bridge

2.1K 190 17
                                    

Aslında gece gece paylaşmayacaktım ama uyku tutmadı. Sabah belki fotoğraf çıkar sabredeyim dedim ama olay sabredilecek gibi değil.

Dün Harry'nin babası Des twitterdan bir lokanta tarzımsı bir yemek yerini etiketleyip 'Dün gece bizi ağırladığınız için teşekkürler.' diye tweet attı. Lokanta da bu tweete 'Her zaman Des.' karşılığını verdi.

Birkaç saat sonra @NicheOnBridge yani bu lokantanın hesabı Louis ile olan bir fotoğraflarını paylaşıp Harry'i Louis'yi ve Des'i etiketlediler. Yani Des, Harry ve Louis 2 gün önce yemeğe çıktı. Şuan gözümün önüne heyecanlı ve kibar olmaya çalışan Louis'yi getirebiliyorum.

Bir tane hayranda altına komik bir yorum yapmış çok hoşuma gitti; "Nasıl olduda Modest hâlâ senin hesabını silmedi?'" Eskiden olsa, siler mi siler derdim. Fakat Louis'nin "I'm gay " demesinden sonra hiçbir şey demediler, bu biraz garip.

Ayrıca 'Always in my heart ' tweetine odaklanalım. Yanılmıyorsam 935+ K sayısına kadar ulaştı retweet. Hesapladım 4-5 saniyede 1 kişi RT yapıyor. 1 milyon olursa çok güzel olur açıkçası.

Bu arada İstanbuldakilere iyi tatiller diliyorum. Vasipciğimiz yine bizi hayal kırıklığına uğratmadı lav of may layff sghsdhd

Larry Stylinson 'a DairDove le storie prendono vita. Scoprilo ora