Ne zaman ortaya çıkacaklar?

3.9K 293 30
                                    

Larry dedik, kanıtlar gösterdik, düşünce belirttik. Şimdi gelelim ne zaman ortaya çıkacaklarına.

Bunu tabiki bilemeyiz fakat tahmin etmeye çalışalım. Öncelikle Modest'te oldukları süreçte ortaya çıkmaz diye düşünüyorum. Union J'de ki Jaymi eşcinsel olduğunu modest'ten ayrıldıklarında söylemişti. Bizimkiler de öyle olur diye düşünüyorum. Modest anlaşmaları 2 senede bir yapılıyor. 2015'te anlaşma bitecek ve tekrardan imzalayacaklar. Umalım ki başka bir yönetimle imzalarlar. Kanıtlar olumlu yönde. Geçen ay Louis şöyle bir tweet attı;

''Yeni patronumla olan görüşmeme ilk günden geç kaldım.'' Bilemiyorum, belkide yeni bir yönetim için hazırlanıyorlar. Ama eninde sonunda ortaya çıkacak, bunu biliyoruz. Umuyoruz ki bu en yakın zamandadır. Bütün umutlar 2015'te.

Ayrıca her geçen yıl Louis ve Harry daha da uzaklaşıyor. 2014'te konuşmuyorlarsa 2015'te olacakları tahmin bile edemiyorum. Her şeyin bir sınırı olmalı. Ve umarım o sınıra gelmişlerdir.

Boşuna umut vermek istemem fakat fark ettiniz mi bilmiyorum yavaş yavaş yakınlaşıyorlar ve insanları bu fikre alıştırmaya çalışıyorlar. Ortaya çıkmaya hazırlanıyorlar gibi.

Larry Stylinson 'a DairWhere stories live. Discover now