Jeff Azoff&23 Aralık

3.2K 217 18
                                    

Birkaç önemli haberim var;

Yılbaşına yaklaşık 2 hafta kadar bir süre kaldı. Ve hepimizin umutları 2015'e başı çevirmiş bulunmakta. Son yaşanan şeylerden sonra umudumuz daha da arttı.

Şimdi size birkaç iyi haber vereceğim fakat bana ve kendinize bir söz vermenizi istiyorum. Haber ne kadar iyi bir haber olursa olsun, Elounor shipperlara hava atmak amaçlı söylemeyin ki kem gözlerden uzak dursun. Ayrıca çok fazla umutlanmak hiç iyi değil. Umudumuzu seviyede tutmalıyız. Sakin davranmalıyız çünkü artık her şeye çok yaklaştık. Soğukkanlı olmak zorundayız.

Size çocukların yılbaşı için bir programa katılacağını söylemiştim, program 23 Aralık'ta ve bizim çocukların aileleri programa katılacak. Tabi bir de Harry bir duyuru yapacağından söz etmişti. Yani neden olmasın değil mi?

2. Olay ise Multimedyada ki fotoğrafa baktığınızda Harry'nin yanında bir adam göreceksiniz. Jeff Azoff. Evet, Azoff. Bu size bir şey çağrıştırıyor mu? Azoff olayları diye bir bölüm yazmıştım okumayanlar oradan bilgi edinebilir. Çok gariptir ki dün Jeff AZOFF ve diğer Azoff üyeleri bir anda konuşulur oldu. Ayrıca Azoff'un bir yönetim şirketi olduğundan bahsetmeme gerek yoktur umarım. Dün Harry ile birlikte yılbaşına 2 hafta kala buluştu ve bir şeyler konuştular, Harry mutlu görünüyordu.

Eğer Harry şu 2 hafta içinde renkli bir fotoğrafı instagramdan paylaşırsa kırmızı alarm değilde gökkuşağı alarmı çalacak. Harry'nin durup dururken siyah-beyaz paylaştığını sanmıyorum. Tweetleri gibi bu da gizli bir anlam saklıyor. Hepsini yakında öğreneceğiz, yani umarım.

Larry Stylinson 'a DairWhere stories live. Discover now