LB-ES

2.3K 175 41
                                    

Merhabalar :D Kamptan 5 sakatlıkla geldim ve iyi haber yaşıyorum. Bacaklarımda kas bölünmesi, topuk dikeni,morluklar,burun kanaması gibi şeyler son hızla devam ediyor. Neyse ne demişler; nefes aldığın sürece her zaman umut vardır. Artık sağlıklı bir insan olmayı dileyerekten eski bölümlerimiz gibi bir bölüme başlıyorum.

Bugün tartışacağımız konu değişik bir konu. Bu sefer Larry değilde Larry'e inanları tartışacağız.

Kitabımı baştan okuduğumda bir adaletsizlik yaptığımı fark ettim. Hep Elounor shipperların kötü noktalarına değinmişim. Neden birazda bizim taraftakilere bakmıyoruz?

Bazı Larry'e inanan kişiler gerçekten sinir bozucu ve kaba. Bu insandan insana değişen bir özellik ama şahsen dürüst olmak gerekirse Larry'e inananlar Elounor shipperlardan daha kaba. Elbet bunun bir nedeni var.

LB(Larry Believer) lar sürekli hakarete maruz kalıyor, bu yüzden sinirli olabiliyorlar. Ayrıca fandomca yaşadıkları onları umursamaz insanlara dönüştürüyor. LB ler insanlarla eğlenmeyi iyi biliyor. Evet sinirliler ama bunu yansıtmıyorlar. ES (Elounor shipper) lar sinirlerini bize yansıtarak haksız duruma düşüyorlar. Aslında LB'ler daha öfke dolu ama akıllılık yaparak sakin taraf olmayı başarıp diğer tarafı utandırıyorlar. Ayrıca yaptıkları imalar sinir bozucu olabiliyor.

Evet bende bir LB olarak umursamazca insanlarla tartışıyorum sadece bunu sürekli yapanlardan değilim. Bir keresinde bir kız bize eşcinsellerin iğrenç olduğunu söylediğinde onu özel bir sohbete alıp şakalar yapmıştık, herhalde tek büyük tartışmam buydu. Aslında tartışan ben değil oydu, o sürekli sinirliydi ben ise sadece randomlar koyuyordum. İşte insanları ciddiye almayışımız sinir bozucu ama ne yalan söyleyeyim LB'ların bu özelliğini çok seviyorum.

Tek sinir olduğum şey, kendi aramızda kavga etmemiz. Harry tops-Louis tops olayından bile kavga edebiliyoruz. Bence saldıracak birilerini arıyoruz ve birbirimize patlıyoruz. Ama bu boş bardakta bile dolu taraf arıyorum; ES'lar bizimle Larry'nin gerçekliğini tartışırken biz kendi aramızda gerçekliği geçtik hangisinin üstte olduğunu tartışıyoruz.

LB'lerin üstüne yük binen bir konu daha var. İnsanlar diyorki 'LB'ler eşcinsel oldukları için Larry'i gerçek sanıyorlar,' Evet LB çok eşcinsel ve biseksüel var. Size bunun çokluğunun nedenini söylememe izin verin; İnsanlar Larry ilişkisini anladığı zaman kendini sorgulamaya başlayabiliyor, eminim ki neredeyse hepiniz kendinizi sorguladınız. Bende sorguladım, hemde binlerce kez. Acaba kızlardan hoşlanıyor muyum? İki cinsiyetten de hoşlanıyor muyum? Sorularını sordum kendime. Daha sonra kesin emin oldum ki ben erkeklerden hoşlanıyorum, düzüm. Belki sen kızlardan hoşlanıyorsun, ya da sen ikisindende hoşlanıyorsun, sen kendinden hoşlanıyorsun, sen bir eşyadan hoşlanıyorsun, sen hiçbir şeyden hoşlanmıyorsun, sen transsın. Ne fark eder ki? İnsan değil miyiz? İnsanız. Olay bitti. İşte bu yüzden LB'lerde ki cinsel tercihler değişik olabiliyor. Kendilerini sorguladıkları için.

Larry Stylinson 'a DairDonde viven las historias. Descúbrelo ahora