• Capitolul 10 •

1.5K 94 12
                                    

• Capitolul 10 • 

Harry's POV 

-Daca in momentul asta nu-ti misti curu' la Liam, iti jur ca te impusc cu un tranchilizant, fac eu rost, nu-i problema, da' tu tot acolo ajungi! spune, pardon, tipa, Louis.

-Si ce dracu sa-i zic, huh? "Ah, buna, am venit sa-ti spun ca te cred, si chiar daca nu e copilul meu, tot vreau sa-l crestem impreuna, si sa fim toti o familie, desi nu mai cred ca m-ai inselat, si nu cu nenorocitul de Luke, si habar n-am ce mama dracului a fost in capul meu, dat eu te iubesc, si, stiu ca e prea tarziu sa o spun, dar, te rog, vino acasa!" ? Asta vrei sa-i spun? intreb revoltat.

-Asta cred ca merge, spune Niall cu gura plina, din frigider.

-Tu ce dracu' faci, ma, in frigider? Am crezut ca erai in masina, se trezeste Zayn.

-Duuh, mananc, ce ti se pare ca fac? Revenind, Harry, spune-i aia, spune mancand si inchizandu-se in frigider.

-Aha, mda, sigur, ma duc calare pe un lamacorn si ii zic aia...

Se pare ca cei trei Crai-de-la-Rasarit vor sa ma duc si sa ma impac cu Andreea. Nu intelegeti gresit, o iubesc, si stiu cat de grav am gresit, dar, nu stiu cum sa-i spun tot ce simt.

-Treaba ta, cretule, dar ce ai zis mai devreme era chiar ceva dragut, intervine Louis in gandurile mele de filozof indragostit.

-Chiar asa? Cu aia ma refuza, imi da o palma, un sut un cur, si cel mai probabil o sa aud in urma mea hohote de plans si un mare "Du-te dracu'!", BooBear.

-Nu ma lua cu BooBear, ca tot nu scapi, ma avertizeaza.

-Nici un pic? Deloc? Ha... Ce om..., bomban eu.

-Nu ma face sa apelez la metoda grea, Harry... spune Lou', iar daca privirea ar putea ucide, as fi ingropat si cu pomana de sase saptamani deja facuta.

-Si care-ar fi aia, ma rog? incerc sa-l enervez, iar el se ridica si merge in bucatarie, apeland un numar.

"-Alo? Ed? Prietene, Louis la telefon. Dap, tot de el e vorba, te bagi? Aaam... S-a certat cu Andreea. Cum care? Deea, cap de peste ce esti! Da, ma, Tarzan, acea Deea. Pai... E insarcinata, prostul credea ca l-a inselat, si ca nu e copilul lui, dar, normal, nu a facut-o. La Liam. Da, si aia a dat-o afara. Daca e la Liam, tu ce crezi? Bineinteles ca si el. NU! NU E CU LIAM, IDIOTULE! Stii unde ne gasesti. Cum unde? La cret, Ed. Nu poate omul sa incheie misterios o convorbire telefonica, cu tine... Da, pe mai tarziu". Asta ar fi ce am auzit, pana sa iasa Cei-Trei-Crai, iar eu sa zbor pe canapea.

-Tu chiar l-ai sunat?! se mira Zayn.

-Chiar vine? se ingrijoreaza Niall.

-Da, si... DA! Sunt genial, se lauda Louis.

-Ok, cine dracu vine? intreb.

-Ai putina rabdare, incearca sa ranjeasca, pe sub mustati, Louis.

-Ok, dar, totusi, ci.... nu apuc sa termin, ca usa se deschide.

-Tomlinson, aici sunt! tipa... EL.

Oh nu! No way! De ce, Doamne? Am fost baiat cuminte, nu am gre... Ooh... Ok, retragem partea asta, dar, sunt totusi prea frumos, si... DE CE TOCMAI EL? De ce?! De ce... Ed? Da, acel Ed. Britanicul, la prima vedere simpatic, dar e, de fapt, o reincarnare reusita a Satanei, atunci cand vrea, rosca, ce vrea sa fie sarutat si iubit, ce iti spune "Give me love", cel ce a scris "Moments" si "Little things". Sheeran. Si... Uite ca se porneste...

-Ce dracu si mama mamaligii lui Niall, Niall, stiu ca esti in spatele canapelei, si, nu, azi nu iti fur mancarea, ai in capul ala, mai exact, sub carliontii aia si un strat de pliele?! Haide sa enumeram 10 motive pentru care "prost" e cel mai mare compliment pentru tine: 1) este o femeie insarcinata; 2) ESTE FOSTA MEA COLEGA DE GENERALA; 3) este un inger; 4) este frumoasa; 5) TE IUBESTE; 6) are nevoie de tine; 7) esti un dobitoc; 8) esti un cretin; 9) esti un idiot; 10) E GRAVIDA CU TINE! Si uite zece motive pentru care sa te duci si sa-ti ceri scuze in momentul asta, de preferabil in genunchi.

• Pregnant •  Harry Styles •Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum